Antena Căutare

Și-a sechestrat familia în casă timp de 14 ani, fiindcă îi era teamă de ceva bizar! Acum a devenit subiect de documentar! (VIDEO)

Un american a șocat o lume întreagă după ce și-a sechestrat familia timp de 14 ani.

Un american a șocat o lume întreagă după ce și-a sechestrat familia timp de 14 ani.

Într-un mic apartament din Manhattan, Statele Unite, Oscar Angulo și-a închis soția și cei șase copii, timp de aproape un deceniu și jumătate.

Bărbatul este originar din Peru și suferă de alcoolism și paranoia. Îi era teamă ca nu cumva copiii lui să se contamineze în orașul New York, așa că i-a închis în casă în tot acest timp.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Familia are șase băieți și o fată

Fiindcă erau săraci primeau alimente ca ajutor social. Trăiau doar cu ceea ce primeau, căci nici bărbatul și nici femeia nu munceau și nici nu părăseau casa.

Vaporul se scufunda, dar și-a lăsat soția să moară ca să-și salveze lui viața! Motivul îți va da fiori și îți va demonstra că te-ai înșelat!

Într-o zi, copiii au evadat și au început să se plimbe prin New York. Așa au cunoscut o tânără ce a decis să facă un film documentar despre viața lor.

Iar documentarul a fost chiar premiat la un festival american de film. O lume întreagă a fost uimită de povestea lor de viață.

Cum se machiau femeile în Antichitate: praf de gândaci colorați pe buze și seu de oaie pentru a masca bronzul feței... Organe umane, dezvoltate în corpul unor porci, folosite pentru transplanturi! Invenția care ar putea revoluționa medicin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x