Antena Căutare

Îi lovește norocul în următorii cinci ani! Vor întoarce banii cu lopata și le va merge extrem de bine pe toate planurile!

Toată lumea își dorește să aibă parte de cât mai mult noroc și prosperitate în familie. Totuși, astrele deja și-au ales preferații pentru următorii cinci ani! Te numeri printre ei?

Toată lumea își dorește să aibă parte de cât mai mult noroc și prosperitate în familie. Totuși, astrele deja și-au ales preferații pentru următorii cinci ani! Te numeri printre ei?

Primii și poate am putea spune că și cei mai norocoși nativi sunt cei din zodia berbec, care au muncit mult în ultimii ani și în perioada care vine vor culege roadele din plin. Succesul se va resimți pe fiecare plan, iar banii nu o să mai fie deloc o problemă pentru această zodie. Unii dintre nativi își vor întemeia chiar o familie în următorii cinci ani.

O altă zodie care o va duce extrem de bine este reprezentantul zodiei gemeni, care o va duce extrem de bine la capitolul bani și avere. În plus, acești nativi au mare șanse să primească o moștenire uriașă și să pună astfel bazele unei afaceri înfloritoare!

Anul 2018 vine cu multe surprize pentru zodii! Unii dau marea lovitură, în timp ce alții își găsesc jumătatea! Pe tine ce te așteaptă?

Toți care născuți în zilele de 1, 8, 15, 22, 29, 2, 9, 16 sunt favorizați de a câștiga bani.

Gemenii sunt cei mai favorizați la bani, în procent de 100%. La fel și Fecioarele, Berbecul, Racul, Scorpionul, Balanța, Capricornul, Leul, Săgetătorul, în procent de 75%.

Anul 2018 vine cu multe surprize pentru zodii! Unii dau marea lovitură, în timp ce alții își găsesc jumătatea! Pe tine c... O femeie a fost oprită de polițiști din cauza pantalonilor prea scurți! Cum a apărut tânăra pe stradă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x