Căutare Live

„Adevăratul Donald Trump” a fost găsit în urechea unui câine. Iată dovada!

Credeați că nimic nu vă mai poate surprinde? Chipul președintelui SUA a fost descoperit în urechea unui câine Beagle de doi ani. 

Credeați că nimic nu vă mai poate surprinde? Chipul președintelui SUA a fost descoperit în urechea unui câine Beagle de doi ani.

Stăpâna a făcut descoperirea și a împărășit-o și cu internauții. Aceștia au reacționat imediat și au profitat de ridicolul situației. S-au strâns peste 30 000 de like-uri, iar comentariile nu au încetat să apară.

Nu este prima dată când fața lui Donald Trump este surprinsă în locuri neobișnuite. Săptămâna trecută, aceasta a fost descoperită într-un dovleac sculptat pentru Halloween.

Iată mai jos dovada legăturii dintre un câine și un președinte important al lumii.

Foto: hepta, Daily Mail

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri