Antena Căutare

„Adevăratul Donald Trump” a fost găsit în urechea unui câine. Iată dovada!

Credeați că nimic nu vă mai poate surprinde? Chipul președintelui SUA a fost descoperit în urechea unui câine Beagle de doi ani. 

Credeați că nimic nu vă mai poate surprinde? Chipul președintelui SUA a fost descoperit în urechea unui câine Beagle de doi ani.

Stăpâna a făcut descoperirea și a împărășit-o și cu internauții. Aceștia au reacționat imediat și au profitat de ridicolul situației. S-au strâns peste 30 000 de like-uri, iar comentariile nu au încetat să apară.

Nu este prima dată când fața lui Donald Trump este surprinsă în locuri neobișnuite. Săptămâna trecută, aceasta a fost descoperită într-un dovleac sculptat pentru Halloween.

Iată mai jos dovada legăturii dintre un câine și un președinte important al lumii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: hepta, Daily Mail

Transformare UIMITOARE: O femeie a învins cancerul și s-a fotografiat după chimioterapie, în timp ce părul îi creștea tr... Planeta care n-ar trebui să existe! Ce spun cercetătorii despre descoperire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x