Imaginea unui monolit din turtă dulce a făcut înconjurul internetului. Iată fotografia care a devenit virală în doar câteva minute

Un monolit, similar celor văzute în mai multe locuri din lume, a apărut în Corona Heights Park din San Francisco, scrie abc7news.com.

Imaginea unui monolit din turtă dulce a făcut înconjurul internetului. Iată fotografia care a devenit virală în doar câteva minute

Hepta

În loc de material strălucitor, obiectul misterios este făcut din turtă dulce. Structura are chiar şi glazură şi jeleu cu zahăr.

La fel ca celelalte, nu se ştie cum a ajuns acolo şi cât va rămâne, potrivit news.ro.

Monolitul de turtă dulce a atras atenţia atât în mediul online cât şi persoanelor care au trecut prin zonă, mulţi numindu-l un miracol de Crăciun.

Fenomenul ciudat al monoliţilor care au apărut şi au dispărut

A început când o structură de metal strălucitoare a fost văzut din elicopter într-un deşert din Utah, pe 18 noiembrie, de oficiali de la Departamentul de siguranţă publică a statului.

Asemănător cu cel care a apărut în filmul lui Stanley Kubrick "2001: A Space Odyssey", pilotul Ben Hutchings a declarat presei locale că ar fi putut fi plasat acolo de un fan al filmului sau ar putea fi o instalaţie de artă.

Citește și: Cel mai mare secret al piramidelor, dezvăluit. Cum ar fi fost construite monumentele antice acum mii de ani

Câteva zile mai târziu, monolitul a fost demontat - deşi a fost mai puţin mister în jurul eliminării structurii.

Un videoclip publicat pe Instagram arată patru bîrbaţi care demontează şi îndepărtează structura.

În timp ce monolitul din Utah era îndepărtat, un altul a apărut în Piatra Neamţ din România cam în acelaşi timp.

Potrivit Reuters, structura misterioasă a dispărut la câteva zile după ce a fost ridicată, în urma ei fiind vizibilă o mică gaură în pământ.

Apariţiile acestor obiecte nu s-au încheiat aici - luna aceasta o alta apărând în California.

Connor Allen, reporter la Atascadero News, a scris pe Twitter că un obelisc strălucitor a fost descoperit în vârful Pine Mountain din Atascadero. Câteva zile mai târziu, monolitul ar fi fost doborât de un grup de bărbaţi noaptea şi înlocuit cu o cruce mare din lemn, potrivit San Luis Obispo Tribune.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri