Antena Căutare

IMAGINI ȘOCANTE!!! Până unde se poate ajunge?! O tânără și-a tăiat degetul mic de la mână și îl poartă pe post de pandantiv, la gât: "Mi s-a părut foarte drăguţ"

O domnişoară care se ocupă cu piercingul a luat decizia de a-şi tăia degetul mic de la o mână, anul trecut de Valentine's Day, pentru că i se părea că arată mai frumos. Şi nu s-a oprit aici. Filmul nebuniei a mers mai departe.

Torz Reynolds, domnişoară care se ocupă cu piercingul a luat decizia de a-şi tăia degetul mic de la o mână, anul trecut de Valentine's Day, pentru că i se părea că arată mai frumos. Şi nu s-a oprit aici. Filmul nebuniei a mers mai departe.

L-a băgat la congelat, pentru 365 de zile, după care l-a scos şi l-a introdus într-o sticluţă plină cu alcool, scrie metro.co.uk. A prins un lănţişor de el şi, acum, îşi doreşte să-l poarte la gât pe post de pandantiv.

"Mi s-a părut foarte drăguţ. M-am tot gândit la decziai asta şi, până la urmă, am făcut. Dar nu am vrut să îl arunc, aşa că l-am transformat într-o bijuterie", a declarat tânăra.

De ce oamenii sunt încă loiali posturilor de Radio... Descoperire bizară! O femeie a găsit acest ou ciudat, în grădina casei, în timp ce se plimba. Când s-a apropiat și a văz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x