Antena Căutare

INEDIT! Bunica si-a nascut nepoatele

Sa vorbim despre dragoste. Susie Kozisek locuieste in Iowa si este mama a patru copii cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani. De curand ea a dat nastere propriilor ei nepoate, Hallee si Hadlee.

Kozisek are 53 de ani si este fost voluntar gestational - adica a ajutat-o pe fiica sa sa aduca pe lume copii caci aceasta avea hipertensiune pulmonara si nu putea ramane insarcinata.
Inainte de a naste gemenele, ea a mai nascut un copil pentru Ashley in iunie 2011.

Un voluntar gestational ajuta o alta femeie sa poarte sarcina si sa aduca pe lume copii, insa nu ii poate pastra. Ovulele si sperma sunt recoltate de la parintii biologici si uniti cu ajutorul fertilizarii in vitro. Embrionul rezultat este apoi implantat in uterul voluntarului.

"Am auzit despre aceasta procedura la un talk show si am decis sa verific posibilitatea aceasta pentru a-i ajuta sa aiba copiii lor, daca vor" a spus Susie.

Larkin considera copiii o binecuvantare si un miracol: "Intotdeauna am fost apropiata de mama mea, asa ca acest lucru nu a schimbat situatia cu nimic. Mai mult, ii sunt recunoscatoare ca va avea aceasta legatura speciala cu nepotii".

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 15 august!... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 16 august!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x