Antena Căutare

Irakul a predat Rusiei 33 de copii ale căror mame au aderat la gruparea jihadistă, Statul Islamic

Irakul a anunţat luni, 15 iulie, faptul că a predat Rusiei 33 de copii ale căror mame sunt suspectate de apartenenţă la gruparea jihadistă Statul Islamic. Copii au fost trimiși în Rusia pe 10 iulie  ca urmare a unei coordonări cu ambasada rusă la Bagdad.

Irakul a anunţat luni, 15 iulie, faptul că a predat Rusiei 33 de copii ale căror mame sunt suspectate de apartenenţă la gruparea jihadistă Statul Islamic. Copii au fost trimiși în Rusia pe 10 iulie ca urmare a unei coordonări cu ambasada rusă la Bagdad.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe irakian, Ahmed al-Sahaf a declarat că Ministerul de Externe irakian a expulzat 473 de copii din diferite ţări, între care Rusia, Franţa, Germania şi Turcia.

Ministerul cere tuturor ţărilor să-şi intensifice eforturile de a-i primi pe cetăţenii lor suspectaţi de aderare la gruparea extremistă.

Chipul savantului britanic Alan Turnig va fi pe noua bancnotă de 50 de lire... Olimpiada Internaţională de Fizică: echipa României a obținut cinci medalii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x