Antena Căutare

Micul geniu! La 11 ani, un american a devenit student la o universitate de prestigiu

Un copil american uimeste intreaga lume. La numai 11 ani, a fost deja admis la o universitate de prestigiu din Texas. Iar specializarea lui este: fizica cuantica. Se numeste Carson si spune ca este pur si simplu pasionat de numere.

Drumul. academic al lui Carson a inceput, dupa spusele mamei, inca de cand copilul avea cateva luni. La un an, baietelul deja scria. Iar la cinci, stapanea incredibil de bine algebra.

"Imi plac numerele. Intr-un fel, exercitiile ma calmeaza atunci cand sunt suparat. Cand aveam vreo cinci ani, mai mult sau mai putin, am fost transferat in clasa a VIII-a, intr-un grup de copii care erau mult mai inalti si mai mari decat mine.", spune micul Carson Huey.

Pe langa un IQ extrem de ridicat care i-a adus notorietate, baiatul recunoaste ca sunt si dezavantaje in a merge la universitate la o varsta asa de frageda.

"E greu sa iti faci prieteni si sa realizeze lucruri mici. De exemplu, mama va trebui sa imi care tot timpul ghiozdanul plin cu manuale grele", a zis baiatul.

Daca totul merge conform planurilor, baiatul va avea diploma de absolvire a unei universitati inainte de a avea permisul de conducere.

VIDEO! Culmea echilibrului? Sa dansezi pe muchie de cutit!... Nici "Capra cu trei iezi" nu mai e ce-a fost! Povestile copilariei au suferit modificari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x