- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Părintele Elefterie Mihail este cunoscut pentru numeroasele învățăminte pe care le-a transmis creștinilor. Puțini sunt cei care știu rețeta miraculoasă a acestuia cu care reușea să vindece orice boală!
Părintele Elefterie Mihail a devenit încă de tânăr preot și credincioșii care îi treceau pragul au observat că acesta avea mari puteri de tămăduitor.
Toți cei care l-au cunoscut și întâlnit s-au vindecat sufletește sau trupește, nu doar prin rugăciuni și spovedanie, ci și printr-o rețetă miraculoasă.
Cum se prepară leacul Părintelui Elefterie?
Ingredientele pentru rețeta miraculoasă a Părintelui Elefterie:
- 4 grame de lăptișor de matcă;
- 1 kilogram de miere naturală de salcâm;
- 300 grame polen măcinat;
- 150 grame tinctura de propolis;
- 200 ml ser fiziologic;
Modul de preparare al rețetei miraculoase făcută de Părintele Elefterie:
Ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă cu o lingură de lemn. Se pune într-un borcan ermetic și se păstrează la frigider. Din preparat se administrează o lingură dimineață și una seară, pe stomacul gol sau cu ceai. Cantitatea preparată ar trebui să ajungă pentru 30 de zile de cură.
Beneficiile uimitoare ale rețetei Părintelui Elefterie:
Preparatul diminuează apariția bolilor cardiovasculare, hepatice și renale, stimulând sistemul imunitar, datorită lăptișorului de matcă și a mierii de salcâm.
Primele semne ale tratamentului naturist ar trebui să apăra după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului.
Tratamentul va diminua senzația de oboseală, iar bolnavul va avea din nou energia de care are nevoie.
Sursa: ortodoxia.me
Reacția unei fetițe, în fața unei bătrâne violente cu animalele străzii. A fugit din salonul în care se afla alături de ... Ultimul mesaj al lui NEAGU DJUVARA pentru români. Ne pune pe gânduri, acum în prag de centenar...