Lisinia e cea mai înaltă femeie din Rusia! La soare te poți uita, dar la dânsa ba! Cum arată femeia cu picioare de 1,3 metri!

O tânără din Rusia a dat o nouă definiție ideii de model atunci când a decis să urce pe podium și să defileze. Și asta a băgat-o direct în Cartea Recordurilor.

O tânără din Rusia a dat o nouă definiție ideii de model atunci când a decis să urce pe podium și să defileze. Și asta a băgat-o direct în Cartea Recordurilor.

E frumoasă, e extrem de sexy și...foarte înaltă! Ekaterina Lisina atrage privirile tuturor prin faptul că are puțin peste înălțimea de doi metri!

La 29 de ani, rusoaica se poate lăuda cu titlul de cea mai înaltă femeie din țara asta, intrând chiar și în Cartea Recordurilor.

Are măsura 48 la picior și totuși, femeia spune că se simte frumoasă și că și-a dat seama că înălțimea e ceva deosebit și asta o face specială. Cu picioare de 1.3 metri credem și noi!

Ea e femeia cu cel mai frumos posterior din lume! Nu poate ieși din casă fără să nu iasă show de zile mari!

Fostă jucătoare de basket cu medalii și multe victorii, Lisinia chiar este o adevărată apariție. Acum s-a apucat de modeling și succesul îi bate iar la ușă.

Urmărește pozele din galeria de mai sus ca să vezi cum arată femeia!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri