Antena Căutare

Lumea, în pericol! Calculul unui numerolog dă peste cap toate bănuielile despre atentatele teroriste: "Oraşele cu aceste litere sunt vizate"

Numerologul Stanciu Ioana, invitată în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars, a mărturisit că Franţa va fi din nou lovită de atentate şi că multe oraşe cu anumite litere sunt o potenţială ţintă pentru terorişti.

Numerologul Stanciu Ioana, invitată în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars, a mărturisit că Franţa va fi din nou lovită de atentate şi că multe oraşe cu anumite litere sunt o potenţială ţintă pentru terorişti.

"Vor fi atentate în Franţa. Oraşele cu literele B, K, T, F, X, R, A, J şi S au o vibraţie 16. Pe 16, pe 26, nu mai este ţinută puterea sub control şi sunt afectate de anumite atentate. E posibil ca în Bruxelles să fie un atentat cu bombă biologică. Nu ştiu sigur. Este doar un calcul de-al meu. B aduce boală. Vom vedea în Torino iar un atentat pe partea acoperişului catolic. Este religia afectată. În 2016 doar ne punem masa, cina o vom avea în 2017 pe partea de religie. Vin conflicte care or să ne sugrume. Vor fi conflicte anul acesta pe tema ciocolatei şi carne de porc. E posibil să fie interdicţii pe aceste produse. Dacă Islamul reuşeşte să domine, vă daţi seama ce urmează. Tendinţa economică e o problemă în România. Faptul că acest an 2000 de când predomină Eva, e posibil ca atunci, Eva fiind aruncată din Rai, e posibil ca acum să ne dorim Raiul, să fugim de pe pământ", a mărturisit numerologul Stanciu Ioana, conform calculelor sale.

Scapă România de atentate teroriste? Carmen Harra a făcut previziuni importante pentru țara noastră!... Ai auzit de vorba "întorc banii cu lopata"? Ele sunt zodiile care au cele mai mari șanse să devină MILIARDARE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x