Antena Căutare

Mama i-a dat o scrisoare veche de 20 de ani, chiar în ziua nunții! Ceea ce a aflat tânăra este copleșitor!

O mamă i-a scris fiicei de doar un an și jumătate o scrisoare, pe care i-a dat-o abia în ziua nunții. Ceea ce a aflat tânăra este copleșitor.

Scrisoarea este mai mult decât emoționantă

O mamă i-a scris fiicei de doar un an și jumătate o scrisoare, pe care i-a dat-o abia în ziua nunții. Ceea ce a aflat tânăra este copleșitor.

Brooke Zugg a decis, la 21 de ani, să își unească destinul cu iubitul său. Atunci, mama sa adoptivă i-a dat o scrisoare pe care o pregătise de mai bine de 20 de ani.

„Micuța noastră Brooke,

În timp ce scriu asta, tu dormi în pătuțul tău. Ai doar 18 luni.

Vrem doar să știi cât de mult te iubim și câtă fericire ne-ai adus. Ne-ai făcut să fim o familie cu adevărat grozavă. O fetiță superbă pentru mine și tatăl tău, dar și o soră pentru Brian.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Scrisoarea este mai mult decât copleșitoare

Înainte ca eu și tatăl tău să ne căsătorim am spus mereu că vrem un băiețel și o fetiță. Pe vremea când ne întâlneam, amândoi spuneam că dacă o să avem o fetiță, atunci se va numi Brooke. Și tu ești fetița noastră Brooke.

A împlinit 30 de ani și a primit un cadou special! Pur și simplu a ÎNCREMENIT când a văzut de la cine era! Poveste mai mult decât EMOȚIONANTĂ

Draga mea, vrem doar ca tu să știi că ești specială pentru noi și că Dumnezeu te-a ales special pentru noi.

Te iubim.

Mama și tata”

Scrisoarea a ajuns pe internet și a devenit virală pe internet. Tânăra mireasă a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut scrisoarea mamei sale.

A vrut să divorțeze pentru că își găsise altă femeie, dar a primit cea mai dură lovitură! Povestea e cutremurătoare... Caz medical șocant! Se întâmplă ceva ciudat cu ochii ei de fiecare dată când plânge!...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x