Mărturisirile uimitoare ale unei femei care a rămas fără nas după ce a fost atacată de câine: ”Medicii spun că mi-a salvat viața!” Femeia de 48 de ani și-a dat jos proteza în direct, la TV

O femeie în vârstă de 48 de ani, mama a doi copii, a trăit momente cumplite, după ce câinele ei a sărit pe ea și a lovit-o cu capul în față.

O femeie în vârstă de 48 de ani, mama a doi copii, a trăit momente cumplite, după ce câinele ei a sărit pe ea și a lovit-o cu capul în față.

Incidentul neplăcut a avut loc în urmă cu șase ani de zile, în 2012. Atunci, mastiff-ul lui Hardman, CeCe, a sărit pe ea şi a lovit-o cu capul în faţă, provocându-i o hemoragie. Deși a fost dusă de urgență la spital, medicii i-au spus că nu are nasul rupt, așa că tot ce i-au făcut a fost să-i pună gheață.

Câteva luni mai târziu, însă, femeia a fost alarmată de o umflătură care i-a apărut în zona nasului și a apelat la un nou specialist.

În urma investigațiilor, medicul a stabilit că suferă de granulomatoză, o boală rară care i-a afectat ţesuturile din nas. „Medicul mi-a spus că mi-a salvat viaţa câinele”, a povestit femeia, potrivit The Sun. „Mi s-a spus că voi muri dacă nu mă operez”.

În urma intervenției chirugicale, femeia a rămas fără nas, dar a primit o proteză. Astfel, acum, ea a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că în fiecare seară trebuie să-și scoată nasul și să-l pună pe noptieră. Acest lucru nu o deranjează nici câtuși de puțin, întrucât acum are puterea de a vorbi despre drama din viața ei și, ba mai mult, și-a dat jos proteza în direct, în cadrul unei emisiuni TV.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri