Antena Căutare

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților, 14 februarie 2022. SMS-uri de dragoste pentru iubit/iubită/soț/soție de Valentine's Day

Valentine’s Day, sărbătoarea iubirii de pe 14 februarie, este un prilej de celebrare a relației pentru majoritatea cuplurilor. Dacă unele dintre ele aleg să considere că fiecare zi este un moment special pentru dragostea lor, altele preferă să își arate tot mai mult sentimentele în această zi specială și să-și exprime tandrețea prin mesaje, cadouri și gesturi de iubire.

cuplu care sta imbratisat si sarbatoreste 14 februarie dupa ce si-au trimis mesaje de dragoste de valentine's day Galerie
Valentine’s Day, sărbătoarea iubirii de pe 14 februarie, este un prilej de celebrare a relației pentru majoritatea cuplurilor. Dacă unele dintre ele aleg să considere că fiecare zi este un moment special pentru dragostea lor, altele preferă să își arate tot mai mult sentimetele în această zi specială și să-și exprime tandrețea prin mesaje, cadouri și gesturi de iubire. | shutterstock

Românii își fac tot felul de cadouri de Valentine’s Day, de la declarații de dragoste, ieșiri la restaurant cu o cină romantică în doi, până la vacanțe sau daruri extrem de costisitoare, însă cel mai important este cum se simte partenerul atunci când primește tot.

Tradiția spune că primul gest de iubire îl arăți iubitului/iubitei printr-un mesaj special în ajun de Valentine’s Day.

Mesaje de dragoste pentru Valentine's Day, 14 februarie 2022. Ce să trimiți partenerului

În România, Ziua Sfântului Valentin sau Valentine’s Day este o sărbătoare relativ nouă, importată din occident, însă este un prilej de mărturisire a iubirii. Inspiră-te din textele de mai jos pentru a-i oferi partenerului cel mai dulce mesaj de iubire.

Mesaje de Valentine's Day, 14 februarie 2022 pentru el

*Tot ce vreau este să mă trezesc dimineața cu mesajul tău pe telefonul meu și să am o zi plină de îmbrățișări și săruturi. Aceasta este dorința mea de Valentine! Un Sfânt Valentin fericit să ai.

*Fiecare moment pe care l-am petrecut cu tine a fost special. Îți doresc o Zi a Îndrăgostiților Fericită.

*Știu că sunt în siguranță când mă pierd în brațele tale. Nu vreau să fiu salvată de fiecare dată când mă îndrăgostesc de tine. La mulți ani!

*Sunt atât de ocupată să mă îndrăgostesc de tine de multe ori pe zi, încât uneori uit să-mi trag sufletul. Îți doresc un fericit Valentine’s Day!

*Nu vreau cadouri fanteziste și flori proaspete. Tot de ce am nevoie este să mă ții de mână și să spui că mă iubești. O Zi a Îndrăgostiților fericită.

Citește și: Mesaje de "La mulți ani". Idei de urări și felicitări speciale pentru zile de naștere și onomastice

Ciocolatele sunt dulci, florile sunt romantice. Dar dacă ești cu mine, nu am nevoie de nimic altceva. În această zi, o cutie de dragoste este pe drum pentru tine!

*Fie ca acest Valentine să ne binecuvânteze cu un cupidon al iubirii și căldura romantismului. La mulți ani, dragoste!

*M-am gândit să-ți scriu la ora 3 noaptea pentru a-ți spune că ești un drăguț absolut. Raw! Asta înseamnă că te iubesc în limbajul dinozaurilor. O Zi a Îndrăgostiților fericită!

*Buzele mele ți-ar șopti doar numele, inimii i-ar fi dor doar de tine și ochii mei te-ar căuta în mulțime doar pentru tine. Te iubesc foarte mult, dragul meu. Happy Valentine’s Day!

*Pe măsură ce timpul trece, nimic nu este mai dulce și mai prețios decât dragostea pe care o am pentru tine. Mă faci să zbor. Happy Valentine’s Day, dragul meu.

*Împărtășirea inimii cu cineva nu ar putea fi niciodată la fel de bucuroasă precum cu tine! Ești cel mai romantic iubit! O Zi a Îndrăgostiților fericită.

*Nu vreau altceva decât compania ta în această zi. Tu și cu mine vom face cele mai bune momente ale Sfântului Valentin din viața noastră. Îți doresc toată dragostea și fericirea.

*Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Să sărbătorim multe alte Zile de Îndrăgostiți care vor veni.

*E doar o zi din an, dar ar trebui să știi că te iubesc în fiecare zi și în fiecare moment. Ia dragostea mea cu această frumoasă ocazie!

*Îmi găsesc mereu adevăratul când sunt pierdută în ochii tăi. Tu ești farul mântuirii mele. Te iubesc și să ai o fericită Zi a Îndrăgostiților, notează fericitazi.com.

Mesaje de Valentine's Day, 14 februarie 2022 pentru ea

*Happy Valentine’s Day, iubita mea. Cupidon ne-a îndrăgostit unul de altul, iar acum inimile noastre bat în unison. Îmi doresc doar să crească și să tot crească iubirea noastră.

*Cred în fericirea noastră, în fericirea mea alături de tine, în viitorul nostru frumos, dar deocamdată îmi doresc să ne bucurăm de un prezent romantic.

*Te iubesc și în această zi îmi doresc să mă iubești și tu și mai mult, să fii mereu atât de dulce, blândă, firavă, dar persistentă, amabilă și corectă!

*Te iubesc și știu că nu ai nevoie de cuvinte în plus. Vreau să simți căldura și respectul pe care îl simt pentru tine. Lasă această sărbătoare să fie încă o ocazie pentru a ne povesti despre sentimentele noastre, deși nu avem nevoie de motive pentru aceasta. Valentine’s Day fericit!

*Iubito, te felicit de sărbătoarea iubirii. Mi-aș dori ca sentimentele noastre să fie întotdeauna la fel de tandre și puternice ca și acum.

Citește și: Mesaje de Ziua Îndrăgostiților, 14 februarie. SMS de dragoste și felicitări pentru iubit/iubită/soț/soție de Valentine's Day

*Fie ca Sfântul Valentin să ne unească și mai mult și să ne ridice dragostea la un nivel superior. Te iubesc, dragă.

*În această zi magică, vreau să-ți mulțumesc pentru dragostea, tandrețea, atenția, afecțiunea, căldura ta.

*Mă bucur enorm că inimile noastre sunt unite. Te felicit de Ziua Îndrăgostiților și îți doresc un singur lucru – fericire imensă, imensă, draga mea!

*Cel mai iubit om al meu din lume! Te felicit de sărbătoarea îndrăgostiților, îți doresc să cucerești toate vârfurile planificate, să primești cele mai generoase cadouri de la viață și să fii mereu pregătit pentru noile răsuciri interesante ale sorții. Fie ca dragostea mea să te protejeze oriunde te-ai afla!

Superstiții de Valentine's Day 2022. Ce e bine să faci de Ziua Îndrăgostiilor pentru a-ți atrage iubirea și norocul... Ce cadouri să-i faci persoanei iubite de Valentine's Day 2022. Idei pentru Ziua Îndrăgostiților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x