Antena Căutare

MIRACULOS! SUA: Un catel a supravietuit eutanasiei!

Un pui de catel beagle a reusit sa ramana in viata, cu toate ca statul american il "condamnase" la eutanasiere prin gazare in Florence, SUA.

Desi a petrecut o perioada buna de timp in "camera mortii", catelul a iesit de acolo putin speriat, dar cel mai important, nevatamat. Din acest motiv a primit numele Sfantului Daniel, care a reusit si el sa supravietuiasca furiei unui leu.

Frumosul beagle a fost supus eutanasiei in camera de gazare, deoarece nu avea stapan si nimeni nu s-a oferit sa aiba grija de el.

Acum, catelul Daniel a inceput o noua viata in New Jersey, unde un grup de ajutorare a animalelor spera sa ii gaseasca un camin.

De 12 ani incoace, numai trei animale au reusit sa scape cu viata din camera de gazare din Florence. "Poate ca Dumnezeu are planuri mai bune pentru el", a afirmat purtatorul de cuvant al orasului, Phil Stevenson.

Sursa / Foto: Dailymail.co.uk


VIDEO! China si-a inceput aventura spatiala: Primul laborator cosmic chinezesc, lansat cu succes pe orbita... Au fost creati tantarii care isi omoara urmasii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x