Antena Căutare

SENZATIONAL! Mircea Badea: "Nu sunt de acord cu inchiderea OTV-ului"

Pare greu de crezut, insa Mircea Badea nu este de acord cu inchiderea postului OTV. Nu ca ar fi un mare admirator de-al lui Dan Diaconescu, dar, din cate probleme a avut aceasta televiziune, tocmai amenzile i-au adus sfarsitul. Senzational, nu-i asa?

Suspendarea licentei postului de televiziune OTV a ajuns subiect de discutie in toata presa, iar realizatorul emisiunii "In Gura Presei" nu putea trece cu vederea o asemenea stire.

S-a inchis OTV-ul si vad orgasme multiple prin spatiu public, ceea ce e destul de indecent. Eu, insa, nu sunt de acord. Nu pentru ca as ramane fara postul meu favorit, eu nu sunt de acord cu motivul. Am fost si eu amendat de CNA si i-am dat in judecata. [..] De foarte multe ori au castigat, pe multe le-am castigat. Aveti impresia ca am vazut vreun ban inapoi? Nu. CNA-ul ne-a luat banii pe amenzi, dar nu ne-a dat banii inapoi. Pe fix acelasi considerent putem inchide CNA-ul. Pai nu ne-ati dat banii”, a fost de parere Mircea Badea.

Deci nu Elodia, nu senzationalul si nu DD au dus la inchiderea postului TV, ci faptul ca nu s-au platit amenzile.

Nu ne ramane decat sa asteptam, cuminti, urmatorul pas al lui Diaconescu. Se anunta soc, soc, soc!

Intra pe ingurapresei.a1.ro si vezi cele mai tari momente din emisiune!

Moonwalk: Omul care a mers pe luna. Vezi AICI imagini spectaculoase cu "Zburatorul"... ULUITOR SI EMOTIONANT: Tovarasii de arme isi iau ramas bun, prin Haka, de la un camarad decedat!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x