Căutare Live

Mirela Bucovicean, singura româncă pilot, de la Monte Carlo

Federația Română de Automobilism Sportiv anunță oficial înființarea Comisiei Naționale pentru Femei - organism care se va implica activ în promovarea și încurajarea prezenței femeilor în competiții, dar și pentru a arăta că acestea pot fi oricând parte din toate ariile motorsportului, cât și numirea în funcția de Președinte al CNF a Mirelei Bucovicean.

Federația Română de Automobilism Sportiv anunță oficial înființarea Comisiei Naționale pentru Femei - organism care se va implica activ în promovarea și încurajarea prezenței femeilor în competiții, dar și pentru a arăta că acestea pot fi oricând parte din toate ariile motorsportului, cât și numirea în funcția de Președinte al CNF a Mirelei Bucovicean.

În sezonul 2018, nu mai putin de 50 de doamne și domnișoare au luat startul în campionatele organizate sub egida FRAS. De asemenea, există încă 44 de femei parte a colegiilor de arbitri din cadrul FRAS.

Mirela Bucovicean a reprezentat Romania la Monte Carlo Rallye Historique anul asta, dar si anul trecut.

Mirela Bucovicean are imprimat în ADN flerul pentru calitate. Un simț estetic aparte pentru beauty și marketing, a adunat de-a lungul carierei experiență în diverse domenii ca jurnalism, PR, publicitate, vânzări, imobiliare, investiții sau retail.

A fondat Molecule F în 2010, prima platformă online care promovează designerii români, o capsulă care demonstrează talentul industriei fashion din România.

Mirela este ambițioasă, dedicată și puternică, calități care au propulsat-o alături de cele profesioniste și de succes femei din România. Business Magazin a selectat-o de trei ori la rând în 2013, 2014 și 2015 ca parte din top 200 femei de afaceri.

Lucrează de la vârsta de 14 ani în domeniul antreprenoriatului în modă. Mirela a lucrat la afacerea familiei și astfel experiența pe care o avea a ajutat-o la construirea proiectului care avea să fie unul de succes. Mirela a investit inițial în afacere aproximativ 50.000 de euro, dar ulterior afacerea ei a crescut și Molecule F s-a transformat într-un brand de succes. Astăzi site-ul este unul exclusivist și dictează tendințele în rândul designerilor autohtoni.

Mirela nu este pasionată de haine chiar dacă lucrează în această industrie de 30 de ani. Femeia de afaceri știe să aleagă piesele vestimentare de care chiar are nevoie și nu cumpără niciodată doar de dragul de a face acest lucru. „Dressingul meu este mult mai mic decât crede lumea. Eu lucrez în industria asta de aproape 30 de ani și în momentul în care te obișnuiești atât de mult cu hainele știi să faci diferența între ele. Nu sunt un client care cumpără doar de dragul de a cumpăra.

LA festival au fost peste 100 de amatori de curse înscriși, numai mașini vechi dar au fost și cațiva cu mașinile noi, personale. Majoritatea au fost mașini clasice, retro.

Pentru partea competițională, festivalul include categorii dedicate atât pentru vehicule istorice cât și pentru cele moderne, motociclete și off-road. Concurcul nu este unul contra-cronometru ci so întrecere pe baza preciziei - numită și regularitate- astfel că diferențele de putere dintre vehiculele concurente să nu fie determinante pentru rezultat.

La inchiderea înscrierilor numărul de participanți a ajuns la 162, un record și practice, cel mai mare festival automobilistic din țară și chiar din toată peninsula balcanică. Un eveniment care îmbină recreerea și sportul

O meduză de dimensiunea unui om a fost descoperită în largul coastei Cornwall, în Marea Britanie... Imagini de vis. Topul celor mai spectaculoase case ale românilor! Cum arată locuințele de milioane ale bogătașilor țării...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x