Antena Căutare

Misterul ''Mumiei care ţipă'' a fost descoperit. Cercetătorii nu se așteptau la așa ceva, după 132 de ani

Secretul unei mumii care a stârnit o mulţime de controverse a ieșit, în sfârșit, la iveală, după mai multe cercetări. Descoperită în templele mortuare Deir El-Bahari din Egipt, primit numele de ''Mumia care ţipă''.  

Secretul unei mumii care a stârnit o mulţime de controverse a ieșit, în sfârșit, la iveală, după mai multe cercetări. Descoperită în templele mortuare Deir El-Bahari din Egipt, primit numele de ''Mumia care ţipă''.

Potrivit specialiștilor, gura mumiei este deschisă ca şi cum ar fi fost otrăvit. După130 de ani, s-a descoperit că rămăşiţele ar fi aparţinut fiului regelui Ramses al-III-lea, ce a încercat să-şi ucidă tatăl, scrie dailymail.co.uk.

Misterul ''Mumiei care ţipă'' a fost descoperit. Cercetătorii nu se așteptau la așa ceva, după 132 de ani

Corpul a fost îngropat lângă faimoasele morminte de pe ţărmul vestic al Nilului, conform Ministerului Antichităţilor din Egipt. Deşi celelalte mumii erau înfăşurate în pânză albă, mumia care ţipă a fost lăsată să se usuce în sare şi acoperită în piele de oaie.

Descoperită, prima dată, în 1886, s-a bănuit că persoana respectivă ar fi fost otrăvită. Însă, noile cercetări, au scos la iveală faptul că ar fi fost spânzurată.

Care este cea mai ascunsă dorință a zodiilor. Scorpionii își dau frâu liber imaginației, în pat... De ce oamenii sunt încă loiali posturilor de Radio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x