Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Momentul în care un soț care și-a înșelat nevasta este plimbat gol, pe plafonul mașinii! Imaginile filmate sunt virale

Să-și înșele soția nu a fost deloc o idee bună, întrucât acest bărbat a trăit umilința supremă atunci când a fost prins în fapt. 

Să-și înșele soția nu a fost deloc o idee bună, întrucât acest bărbat a trăit umilința supremă atunci când a fost prins în fapt.

Jairo Vargas, un bărbat din Baranquilla, Columbia, a fost surprins de soția lui în timp ce era cu o altă femeie, într-o cameră de motel.

Răzbunarea unei soții! Și-a legat soțul și amanta de un copac, complet dezbrăcați, după ce i-a prins în timpul unei partide de amor - Video

Fără să stea pe gânduri, în momentul în care și-a dat seama că a fost prins, bărbatul i-a cerut soției sale iertare. Și, surprinzător, a primit-o, însă numai după ce a acceptat să defileze gol pe plafonul mașinii sale, astfel încât toată lumea să afle de ”grozăvia” comisă, potrivit Daily Mail.

Femeia, a cărui identitate nu este cunoscută, și-a dezbrăcat soțul, l-a urcat pe plafonul mașinii, iar apoi a plecat la o plimbare prin oraș. Nu oricând, ci la o oră de vârf, pentru ca toată lumea să știe de fapta soțului său.

Citește și: Răzbunare cu acid! Soţia piromană îi aduce acuzaţii grave soţului mutilat!

Evident, întreg momentul a fost surprins și făcut public pe rețelele de socializare.

Recomandari