Antena Căutare

Momentul în care un tânăr din Bistrița a pierdut 15.000 de lei pe stradă! Ce s-a întâmplat cu banii 

Un videoclip în care a fost surprins momentul în care un tânăr din Bistrița a pierdut pe stradă nu mai puțin de 15.000 de lei a fost făcut public pe pagina de Facebook a Jandarmeriei. 

Un videoclip în care a fost surprins momentul în care un tânăr din Bistrița a pierdut pe stradă nu mai puțin de 15.000 de lei a fost făcut public pe pagina de Facebook a Jandarmeriei.

”Ce ai face dacă ai găsi 15.000 de lei pe stradă?” Aceasta a fost întrebarea adresată de Jandarmerie în dreptul imaginilor.

”Te-ai gândit?

La dilema asta, jandarmii bistrițeni au avut un singur răspun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de a oferi un răspuns, oricare ar fi el, încearcă să te pui în pielea celui care i-a pierdut.

A pățit asta un bistrițean, însă norocul i-a surâs, întrucât geanta cu bani a fost pierdută chiar lângă unitatea de jandarmi.

Ei au găsit banii, l-au identificat pe posesor, iar mai apoi i-au returnat omului banii.”, a fost mesajul care a însoțit imaginile.

Astfel, bărbatul a fost norocos din plin, întrucât a reușit să-și recupereze suma de bani.

Bătaie ca-n filme la o nuntă din Cluj Napoca! A băut peste măsură, iar apoi a împărțit pumni unui chelner și chiar nașul... Inconștiență, nu glumă! Ce a pățit un bărbat care și-a introdus mâna în gura unui crocodil! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x