Antena Căutare

Nici "Capra cu trei iezi" nu mai e ce-a fost! Povestile copilariei au suferit modificari

Cartile de povesti ale copilariei nu mai sunt valabile si in ziua de astazi. Parintii au facut cunostinta cu cei trei iezi ai caprei, in timp ce copiii lor invata ca mai sunt inca patru, uitati, probabil, in varianta .. invechita

Copilaria din ziua de astazi mai are foarte putine lucruri in comun cu cea traita de parintii sau bunicii nostri. Daca ne-am obisnuit deja sa fim asediati de tot felul de roboti in desenele animate, iata ca acum trebuie sa mai primim cateva modificari in randul clasicelor povesti.

Printr-o decizie ce tine de inmultirea populatiei, dupa spusele psihologilor, "Capra cu trei iezi" a ajuns sa aiba sapte iezi, spre confuzia generala dintre copil si parinte. Daca mama stie ca Scufita Rosie merge la Bunica, nu acelasi lucru il putem spune despre copil, care are o varianta moderna si aici.

Nici Alba ca Zapada n-a scapat de o varianta mai moderna, asa ca sunt toate sansele ca juniorii sa faca schimb de locuri si sa le spuna parintilor noile povesti..

Vezi editia integrala a Observatorului pe antenaplay.ro

Micul geniu! La 11 ani, un american a devenit student la o universitate de prestigiu... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 30 august!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x