Antena Căutare

NOUĂ luni a ținut în casă CADAVRUL soțului ei! E ȘOCANT ce făcea cu trupul neînsuflețit

Greu de crezut că a fost în stare să facă așa ceva. O femeie a ținut timp de nouă luni cadavrul soțului ei în casă. Motivul este șocant.

Greu de crezut că a fost în stare să facă așa ceva. O femeie a ținut timp de nouă luni cadavrul soțului ei în casă. Motivul este șocant.


Ila Solomon riscă să ajungă la închisoare după ce polițiștii au descoperit trupul bărbatului de 88 de ani, în locuința sa. Chiar dacă inițial declarase că se afla acolo doar de cinci zile, medicii legisti spun că trupul soțului stătea acolo de peste nouă luni.


Femeia susține că a păstrat cadavrul în casă pentru a fi mâncat de păsări, asta fiind dorința soțului, după spusele ei.
“Cred ca cineva care a facut atatea pentru Statele Unite ar merita sa aiba parte de moartea pe care si-a dorit-o. El a vrut sa fie mancat de pasari, ca sa se intoarca in ciclul naturii. Planul meu a fost sa il duc sa moara afara, ca pasarile sa il poata manca acolo, dar asta nu s-a mai intamplat pentru ca a murit in casa”, a declarat femeia .

Cauza morții bărbatului este necunoscută, iar Ila recunoaște fără vreun regret că a lăsat usa deschisă de la casă,în speranta ca pasarile vor intra sa se hraneasca din cadavru. După ce polițiștii au cercetat cazul, s-a descoperit că într-adevăr, bărbatul și- ar fi dorit să fie lasat, dupa moarte, ca pradă pentru pasari, in India.

Sursa: The Mirror.

August, 13! Previziuni astrologice pentru o zi cu ghinion. Vezi ce spune horoscopul pentru zodia ta... Celebrul Van Damme e MIC pe lângă ea! Clipul cu care o fetița de trei ani a cucerit internetul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x