Antena Căutare

Numai dragostea poate opri un tren din Suedia!

Cunoscute pentru precizia „de ceasornicar”, trenurile din Suedia nu opresc decat in conditii extreme. Sau atunci cand intalnesc, de-a lungul sinelor, o masina din care ies aburi mai ceva ca din Titanic.

Unui cuplu de Morrum, Suedia, extrem de pasional, i-a venit o idee traznet: sa se opreasca din drum si sa incinga o sesiune de amor. Insa nu oriunde, sau in tufisuri, asa cum e obiceiul prin Estul Europei, ci pe sinele de cale ferata. Insa partida nu a mers tocmai ca pe roate, iar asta pentru ca, in scurt timp, un tren si-a facut aparitia.

Mecanicul, speriat probabil de ideea ca cineva si-ar putea lua viata (nu ar fi primul caz), s-a dus sa inspecteze masina. Si a descoperit nu o tentativa de sinucidere, ci una de reproducere. Le-a spus celor doi porumbei, prin urmare, „ca nu e discret sa faca dragoste acolo” si i-a indemnat sa faca pasi.

Nu stim ce s-a intamplat dupa incident, insa putem trage o concluzie: nici macar un tren nu sta in calea dragostei! Cel putin la inceput! Sau, altfel spus, numai dragostea poate opri un tren!

sursa: Huffington Post

foto: barabare.blogspot.com

Povestea lui Gavroche de Romania, simbolul Revolutiei din '89! A smuls steagul de pe primarie si a plecat sa-l dea jos p... "Fantomele" de pe Facebook: 8.000 de utilizatori mor in fiecare zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x