Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Nunta pe plajă s-a demodat! Cel mai nou loc ales de tineri pentru a-și uni destinele: ”Mereu am fost atrași de lucrurile neconvenționale!”

Nunta pe plajă nu mai e de mult o noutate. Tinerii au găsit un alt loc romantic unde să-şi unească destinele: pe mare.

Nunta pe plajă nu mai e de mult o noutate. Tinerii au găsit un alt loc romantic unde să-şi unească destinele: pe mare. Covorul roşu a fost înlocuit de valuri, iar ofiţerul stării civile de căpitanul velierului. O ceremonie în larg costă în jur de 1.000 de euro, iar certificatul de căsătorie e cât se poate de valabil. Însoţiţi de prieteni, doi tineri din Sibiu, Ana şi Răzvan, au făcut marele pas pe apă.

Cu mâinile strânse bine pe cârmă, Ana şi Răzvan şi-au jurat credinţă eternă pe velier. Maestru de ceremonie a fost chiar căpitanul vasului, care ţine legal locul ofiţerului de stare civilă.

”Noi mereu am fost atraşi de lucrurile mai neconvenţionale, de la cererea în căsătorie până la nuntă. Am vrut să fie ceva ieşit din comun.”, au mărturisit tinerii proaspăt căsătoriți.

O nuntă pe velier costă 900 de euro. Şi nu doar iubirea e celebrată pe mare, ci şi prietenia. O companie internațională de transport si-a scos angajaţii în larg la un teambuilding.

”Ei se bucură pentru că fac şi altceva. Nu stau tot timpul în birou, nu experimentează tot felul de programe. Aici au ocazia să fie în competiţie. Se leagă prieteniile mai bine între toţi participanţii unor astfel de evenimente pentru că sunt puşi în postura de a lucra împreună, indiferent de ce fac în activitatea zilnică.”, spune Dan Ioniță, organizator.

Cei care vor navigheze pe cont propriu o pot face doar după ce obţin permisul de barcă. Se fac cursuri de teorie timp de 3 săptămâni la Bucureşti şi câteva zile de practică pe mare. Iar totul costă 500 de euro.

Părinţii şi prietenii apropiaţi au venit tocmai din Sibiu şi nu au ştiu până în ultima clipă unde sunt aduşi. Tot ce li s-a spus e că trebuie să se îmbrace în alb.

Recomandari