Antena Căutare

O balerină din București a uimit oameni din întreaga lume cu apariții diafane! Imaginile circulă deja pe tot internetul! Recunoști aceste locuri?

O balerină din România a reușit să facă o adevărată senzație pe internet, după ce un fotograf a surprins-o pe străzile din București.

O balerină din România a reușit să facă o adevărată senzație pe internet, după ce un fotograf a surprins-o pe străzile din București.

Proiectul se cheamă „Urban Swan” (Lebăda urbană) și surprinde magistral contrastul perfect dintre delicatețe și atmosfera vieții de zi cu zi.

Fotografiile sunt atât de reușite, încât în scurt timp s-au transformat într-o adevărată senzație.

Au găsit aparatul foto al unui soldat din cel de-al Doilea Război Mondial! Uite ce fotografii a făcut cu puțin timp înainte să moară!

Crezi că poți recunoaște locurile acestea din București?

Pe rețelele de socializare, imaginile au adunat numeroase aprecieri și astfel, balerina care dansează pe străzile Bucureștiului a uimit oameni din întreaga lume.

Cum editau oamenii pozele, înainte să apară Photoshop? Galerie foto surprinzătoare!

Galeria foto a devenit virală pe internet.

Sursa: Bored Panda, dinmers.ro

Ți-ai tras curcubeu? Află cum și-a bătut joc de tine Facebook! A făcut experimente fără ca tu să știi!... Cum se machiau femeile în Antichitate: praf de gândaci colorați pe buze și seu de oaie pentru a masca bronzul feței...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x