Antena Căutare

O bijuterie din SUA ofera cadou o pusca barbatilor care cumpara inele de logodna scumpe

Un bijutier din statul american Iowa le ofera cadou o pusca tuturor barbatilor care cumpara de la el un inel de logodna cu un pret de cel putin 1.999 de dolari. Oferta este valabila numai in luna octombrie, relateaza Associated Press.

O bijuterie din SUA ofera cadou o pusca barbatilor care cumpara inele de logodna scumpe
| kcrg.com

Clientii lui Harold van Beck ce vor sa cumpere un inel de logodna pentru iubitele lor pot primi cadou o pusca. Singura conditie este ca bijuteria achizitionata sa coste cel putin 1.999 de dolari.

"Sezonul de vanatoare se apropie, asa ca am facut ceva pentru baietii carora nu le place sa vaneze diamante, dar le place sa mearga la vanatoare de caprioare", a declarat bijutierul.

Oricine cumpara un inel de logodna cu diamant inainte de 31 octombrie primeste un voucher cu care poate achizitiona o pusca de vanatoare Remington 870. Van Beck a venit cu ideea promotiei dupa ce a aflat de o oferta similara a unui bijutier din statul american Georgia.

O rockerita in varsta de sase ani este cel mai tanar DJ din lume... Ce a simtit Felix Baumgartner cand a sarit de la 39.000 de metri altitudine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x