Live acumObservator 16
Prime Time 20:30iUmor

O concurentă la concursul Miss Belgia s-a împiedicat şi a rămas fără un articol de lenjerie intimă

O defilare cu peripeţii a avut loc la concursul Miss Belgia. În timpul unei probe, o concurentă a căzut pe scenă. Ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, când s-a ridicat, i-a căzut şi un articol din lenjeria intimă. Clipele stânjenitoare i-au purtat noroc iar tânăra a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din regat.

În timpul defilării, concurenta din Anvers s-a împiedicat şi a rămas fără un articol de lenjerie intimă. Dezinvoltă şi cu o atitudine optimistă, tânăra s-a ridicat şi nu a lăsat niciun obstacol să-i stea în cale, în cursa către râvnita coroană.

Celine Van Ouytsel, Miss Belgia: Dacă se întâmplă să cazi, trebuie doar să te ridici şi să mergi mai departe, pentru că nu ştii niciodată ce lucruri frumoase te aşteaptă.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a învins 31 de concurente, după ce a cucerit juriul belgian şi nu doar cu frumuseţea ea. Celine a absolvit Facultatea de Drept şi visează să devină avocat.

Celine Van Ouytsel, Miss Belgia: Vreau să fiu un exemplu pentru tineri, atât pentru fete, cât şi pentru băieţi. Vreau să le demonstrez că poţi realiza tot ce îţi doreşti în viaţă, în profida prejudecăţilor, atât timp cât munceşti din greu, eşti mereu prietenos şi niciodată nu renunţi.

Înainte să fie desemnată cea mai frumoasă femeie din Regat, tânăra a mai câştigat un titlu. A fost numită Miss Social Media, datorită popularităţii de care se bucur pe Internet. Are aproape 80 de mii de fani, doar pe Instagram.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro