Antena Căutare

O creatura misterioasă a terifiat localnicii. Fiara a fost filmată în timp ce înoată neobișnuit, prin rotație | Video

O creatură misterioasă a fost surpinsă de camerele de filmat aprope de suprafața apei. Animalul marin neidentificat are o mișcare neobițnuită prin rotație în timpul înotului | Video.

imagine cu o creatura misterioasa in apa Galerie
O creatura misterioasă a fost prinsă înotând neobișnuit, prin rotație, la suprafața apei | Video. | Captură Youtube

Agențiile de protecție a vieții sălbatice din SUA investighează o apariție ciudată a unui animal acvatic care a speriat experții. Imaginile video surprind creatura neidentificată înotând în apele din Carolina de Sud, apropae de suprafață.

"Oamenii din biroul meu sunt în mare parte nedumeriți, dar nu suntem experți", a declarat un purtător de cuvânt al departamentului pentru WCNC-TV, potrivit publicației Times Now News.

Citește și: Intriga de pe litoral. Obiectul misterios din imagine ascunde o creatură care devine uriașă. Așa arată oul pe care îl depune

Ce este creatura misterioasă care înoată rotindu-se în apă. Forma sa a fost neidentificată de experți

Misterul a continuat să deruteze jurnaliștii și localnicii deopotrivă, deoarece puțini au fost cei care au putut explica apariția. Un ofițer din cadrul DNR a sugerat că ar putea fi vorba de un calamar, o specie de moluște cefalopode decapode din ordinul Teuthida.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Calamarul de Atlantic se găsește în mod obișnuit de-a lungul coastei de est a Americii de Nord, din Florida până în Canada. Cu toate acestea, creatura văzută de curând nu se aseamănă deloc cu această specie. Înregistrarea video a fost trimisă în cele din urmă la Institutul de Cercetare a Resurselor Marine din Charleston, pentru a fi analizată.

Citește și: Ce este creatura bizară cu corp de om și piele albastră din apropierea unui bazin. Localnicii susțin că au văzut lucruri ciudate

O explicație a venit în cele din urmă din studioul de televiziune WCNC-TV, care l-a avut ca invitat, în emisiunea în care s-a tratat subiectul creaturii misterioase, pe Brad Panovich, meteorologul șef, care a făcut lumină asupra enigmei marine: "La început, am crezut că este o sepie, dar de fapt este ceva numit iepure de mare sau melc de mare", a dezvăluit Panovich în direct. "Pot fi destul de mari și chiar înoată în apă în acest fel".

Deși răspunsul a reușit să liniștească o parte a populației, a ridicat însă și mai multe semne de întrebare cu privire la comportamentul neobișnuit al melcului de mare, deoarece specia nu este nativă în apele Carolinei de Sud. Panovich a declarat că această specie, gasteropodul, este mai frecvent asociat cu habitatele din Florida sau de pe coasta de vest, dar este posibil să fi migrat pe măsură ce apele calde se extind spre nord.

Citește și: Un câine a dus-o pe stăpână la rămășițele unei creaturi terifiante: “Pielea se încrețea”. Peste ce a dat

Poți să vezi numărul 725 din șirul de 775 în 7 secunde? Este provocarea momentului... O femeie a descoperit un bilet în sacoul ei roșu secondhand. Când l-a citit, s-a speriat imediat: „Asta chiar mă întrist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x