Antena Căutare

O femeie a descoperit un bilet în sacoul ei roșu secondhand. Când l-a citit, s-a speriat imediat: „Asta chiar mă întristează”

Un bărbat a devenit viral pe Internet când a distribuit o fotografie cu noul sacou roșu al soției sale.

mai multe haine de la secondhand Galerie
O femeie a descoperit un bilet în sacoul ei roșu secondhand. Când l-a citit, s-a speriat imediat: „Asta chiar mă întristează” | Shutterstock, Facebook

Soția sa a rămas înmărmurită, după ce a descoperit în buzunarul hainei sale un bilet dubios. Ceea ce scria pe hârtie i-a dat fiori pe șira spinării.

Citește și: Doar cei cu "vedere telescopică" pot găsi în 10 secunde pisica furișată din imagine. Testul care a măcinat zeci de oameni

O femeie a descoperit un bilet în sacoul ei roșu secondhand. Mesajul lăsat pe hârtie i-a aparținut fostului proprietar al hainei

În aprilie 2021, Scott Murray, din Carolina de Nord, a devenit viral pe Facebook după ce a postat o poză cu partenera sa, JoAnn, în noul ei sacou, relatează DailyMail.

Femeia ieșise, alături de soțul ei, la o „vânătoare de chilipiruri” și, inițial, a fost foarte încântată când și-a cumpărat sacoul roșu, care avea și niște broderii florale, la guler și la buzunare.

Când perechea s-a întors acasă, femeia a găsit un mesaj de la fostul proprietar, fixat în interior. Pe o bucată de hârtie albă, mesajul era „îngroapă-mă în acest costum roșu”.

Din nefericire pentru fostul proprietar, familia lor părea să fi trecut din greșeală cu vederea una dintre ultimele lor dorințe și a donat îndrăgitul două piese unor organizații de caritate.

Citește și: Intriga de pe litoral. Obiectul misterios din imagine ascunde o creatură care devine uriașă. Așa arată oul pe care îl depune

Uluit de ce a văzut, partenerul femeii a postat apoi o fotografie cu biletul, pe pagina sa de Facebook.

„La cumpărături de chilipiruri, JoAnn a găsit acest sacou roșu minunat, dar care avea și un bilet prins în buzunar”, așa începea mesajul devenit viral.

Postarea sa recent reapărută a strâns sute de like-uri, comentarii și distribuiri de când a fost postată pentru prima dată.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre greva profesorilor. Ce spune clarvăzătoarea că ar putea urma: “Să vă pregătiți”

„Oh, sper că a fost îngropată (n.r. persoana căreia i-a aparținut sacoul) în ceva minunat”, „Ei bine, asta mă întristează cu adevărat”, „Al naibii de trist”, „Cel mai probabil că familia ei nu a văzut asta niciodată”, „E înfiorător, Nu l-aș purta”, „Voi începe să pun asta în buzunarele tuturor hainelor pe care le donez”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți la postare.

Cu toate acestea, alții au speculat că ar fi putut fi o farsă pe care cineva i-a făcut-o femeii.

Citește și: Specialiștii avertizează. Ce pericol costisitor te înconjoară atunci când această mică insectă apare în casa ta

O creatura misterioasă a terifiat localnicii. Fiara a fost filmată în timp ce înoată neobișnuit, prin rotație | Video... La ce folosește acest mic compartiment din cărucioarele de la supermarket. Trucul pe care ți-ai fi dorit să îl știi mai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x