Antena Căutare

O femeie aflată în concediu s-a uitat în telefonul soțului său și a descoperit ce „secret” ascundea acesta, de fapt

O femeie se afla în concediu alături de soțul ei, însă viața i s-a schimbat radical atunci când s-a uitat în telefonul mobil al bărbatului și a descoperit ce „secret” ascunde acesta, de fapt.

imagine cu o femeie care tine un telefon in mana Galerie
Femeia s-a uitat în telefon și a descoperit ce „secret” ascundea soțul ei | sursa foto: Shutterstock

O doamnă a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a auzit că soțul a primit un mesaj pe telefonul mobil. S-a uitat să vadă despre ce este vorba și a rămas surprinsă atunci când a descoperit ce „secret” ascunde partenerul ei de viață.

O femeie aflată în concediu cu soțul său s-a uitat în telefonul bărbatului și a descoperit ce „secret” ascundea acesta, de fapt

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o doamnă care se bucura de un concediu alături de partenerul ei de viață. La un moment dat, acesta a primit un mesaj pe telefon și, curioasă din fire, femeia a vrut să vadă despre ce este vorba. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit ce „secret” ascundea soțul ei, de fapt.

Citește și: O tânără a trimis mesaje timp de doi ani la numărul de telefon al surorii sale, deși aceasta murise. Ce răspuns a primit

După ce și-a revenit din surpriză, doamna și-a luat inima în dinți și a povestit totul pe o celebră platformă, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

„Dragul meu soț a primit de la o colegă de la locul de muncă (are cam 50 de ani) o fotografie realiaztă în vacanța acesteia. În imagine i se văd picioarele pozate înr-o poziție în care se vede inclusiv linia de la bikini. Răspunsul lui a fost Puțin gelos, dar stai să ajung în camera mea. Cred că se deduce ceva din toate astea. Ca să înțelegeți contextul, noi doi eram în concediu la un hotel foarte frumos, despre care s-a tot plâns la această colegă. I-a zis că îi trimite poze din camera lui, dar nu a mai făcut-o. Mesajele s-au oprit acolo. Mama mea spune că nu e nimic suspect și crede că soțul e nevinovat.

Citește și: Un tânăr i-a trimis tatălui decedat un mesaj pe telefon, dar când i-a răspuns nu i-a venit să creadă: „Și lui tata îi lipsești”

Ea crede că oamenii de 50 de ani își trimit adesea astfel de poze, să facă schimb de impresii. Totuși, prietena mea spune că e bizară situația”, a povestit doamna, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care au sugerat că poate există și alte conversații mai directe purtate de cei doi prin apel, nu neapărat prin mesaje. Au fost și internauți care au condamnat gestul bărbatului și i-au pus la îndoială fidelitatea.

Un bărbat a mâncat carne crudă timp de 100 de zile și apoi a arătat ce a pățit, la finalul experimentului... Ea e femeia care și-a propus să aibă cel mai mare bust din lume. Cum arată trupul tinerei Zeni Zounds...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x