Antena Căutare

O femeie își comandă un pahar cu apă caldă, de fiecare dată când merge la restaurant. Nu îl bea, ci face ceva complet neașteptat

O femeie a dezvăluit faptul că, de fiecare dată când merge la restaurant, are obiceiul de a-și comanda un pahar cu apă caldă, pe care însă nu îl bea niciodată. Când a dezvăluit motivul, mulți au fost uimiți.

pahar cu apa calda Galerie
Tânăra a explicat care este motivul pentru care recurge la un asemenea gest | sursa foto: Shutterstock

O femeie care își spune @princessmurdaa1 pe TikTok a dezvăluit prin intermediul unui clip video că, în absolut fiecare ocazie când merge la restaurant, are obiceiul de-a comanda un pahar cu apă cât mai caldă. Nu este pentru a-l bea, și pentru a face ceva complet diferit.

Când au văzut despre ce este vorba, oameni din întreaga lume au fost uluiți și au reacționat imediat, iar filmarea a devenit virală și a adunat numeroase share-uri și comentarii.

Citește și: Consumul unui pahar de vin înainte de culcare te-ar putea ajuta să pierzi în greutate. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor

O femeie își comandă un pahar cu apă caldă de fiecare dată când merge la restaurant, dar nu îl bea niciodată

Tânăra care își spune Princess Murda pe TikTok se afla la un local și și-a comandat o porție de paste cu creveți, o băutură și un pahar cu apă caldă.

Apoi, aceasta a pus mâna pe telefonul mobil și a filmat totul, iar clipul video l-a pus pe internet, întrebându-i pe internauți de ce cred ei că a cerut apa fierbinte.

Citește și: De ce nu trebuie să faci patul atunci când pleci din camera de hotel. O angajată a dezvăluit totul

Părerile au fost pe cât de diferite, pe atât de surprinzătoare, însă puțini au fost cei care chiar au ghicit care este adevăratul motiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmulețul de pe TikTok a adunat mai bine de o sută șaizeci de mii de vizualizări. Și totuși, care e motivul pentru care femeia își comandă un pahar cu apă fierbinte, de fiecare dată când merge la restaurant? Pentru a-și dezinfecta tacâmurile, înainte de-a le folosi.

Citește și: De ce nu trebuie să mănânci micul dejun oferit de hotel, ce este adesea inclus în prețul cazării. O angajată a dezvăluit totul

Nu a durat mult și o adevăraată dezbatere s-a născut între cei care au urmărit filmulețul.

Unii au confirmat că și ei fac asta, în timp ce alții au spus că abia atunci au realizat cât de murdare pot fi tacâmurile de la restaurant, mai ales dacă sunt spălate superficial. Au fost și voci care au spus că, în loc de paharul cu apă fierbinte, cer sare și lămâie ca să frece tacâmurile sau le folosesc pe cele personale.

Printre cei care au comentat la respectivul clip video de pe TikTok au fost și angajați în industria restaurantelor care au confirmat faptul că nu peste tot vesela și tacâmurile sunt spălate îndeajuns de bine.

Doi soți au simțit că ceva paranormal se întâmplă noaptea în casă, așa că au montat camere de filmat. Ce au descoperit... O femeie nu reușea să slăbească, indiferent de ce dietă ținea, și a rămas uimită când a aflat motivul. Ce i-au zis medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x