Antena Căutare

O fetiţă de 10 ani a murit după ce a căzut în râu

O fetiţă de 10 ani din Mediaş, judeţul Sibiu, a căzut, marţi după-amiază, în râul Târnava şi a fost luată de apă. Un pescar a alertat pompierii care au scos-o din apă la aproximativ cinci sute de metri de locul în care căzuse. Medicii au încercat minute în şir să resusciteze fetiţa, dar aceasta nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu, mai multe echipaje au intervenit, marţi, în municipiul Mediaş, unde o fetiţă de zece ani a căzut în râul Târnava.

Incidentul s-a petrecut în zona unui pod care asigură accesul în cartierul Gura Câmpului. Un pescar care a văzut ce s-a întâmplat a alertat pompierii care au reuşit să scoată fetiţa din apă la aproximativ cinci sute de metri de locul în care căzuse.

Copila a fost scoasă în stop cardio-respirator şi s-au făcut manevre de resuscitare, însă victima nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Deocamdată, nu se ştie în ce condiţii s-a produs accidentul.

Sursa : news.ro

S-a deschis școala de agățat milionari! Anna își învață „elevele” unde îi pot întâlni pe bogații care le pot garanta o v... Primar acuzat că a închis circulația pe strada pe care locuiește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x