Antena Căutare

O românca va candida la alegerile pentru primăria orașului Las Vegas. Cine este Irina Hansen și cum a ajuns la această decizie

În 2024 Irina Hansen, o româncă înrăită va participa la alegerile pentru primăria orașului Las Vegas. Ce planuri de viitor are femeia stabilită în Statele Unite ale Americii și de ce a ales orașul Las Vegas pentru a candida.

Colaj cu orașul Las Vegas și două imagini de tip selfie cu Irina Hansen. Galerie
În 2024 Irina Hansen, o româncă înrăită va participa la alegerile pentru primăria orașului Las Vegas | Shutterstock, Facebook Irina Hansen

O româncă își uimește compatrioții prin ideea curajoasă de a candida la primăria orașului Las Vegas în anul 2024. Aceasta va avea un număr de patru rivali care vor candida pentru acest post.

Irina Hansen este stabilită în Statele Unite ale Americii de o perioadă lungă de timp, iar anul acesta a luat decizia surprinzătoare de a candica pentru o poziție atât de importantă în lume.

Citește și: Cine este Ana-Maria Rusu, femeia din România care a ajuns în Top 50 cei mai buni profesori din lume. Ce mesaj a transmis

Irina Hansen, românca care va candida pentru funcția de primar în Las Vegas

Pe data de 21 septembrie 2023, românca a făcut un anunț potrivit căruia aceasta va candida în anul 2024 pentru funcția de primar din Las Vegas, SUA. Aceasta se declară a fi o femeie conservatoare și pare că nimic nu îi poate sta în cale atunci când își dorește ceva cu adevărat.

Irina Hansen s-a născut în anul 1978 în România, dar a plecat în Statele Unite ale Americii din cauza perioadei comuniste în care se afla țara atunci, potrivit unor informații dintr-un comunicat de presă.

Citește și: Românca de 100 de ani din Galați care i-a uluit pe medici. Care este starea de sănătate a acesteia

La vârsta de 20 de ani, frumoasa româncă a plecat din California și a ales să se stabilească pentru o perioadă în Las Vegas, locul în care a și rămas de fapt. Cinci ani mai târziu, Irina Hansen a reușit să își obțină licența imobiliară pentru care a luptat tot acest timp.

În momentul de față, viitoarea candidată în cursa de primar din 2024 este un membru foarte activ al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residențial Real Estate.

În anul 2019 Irina Hansen a reușit să își îndeplinească un alt vis pe care îl avea de mică, și anume, să își deschidă propria afacere în domeniul frumuseții. Astfel că, în prezent se bucură de succesul salonului „Prestige Salon and Spa”.

Citește și: Cât câștigă un român ca șofer de Uber în Spania. „Vreau să vă spun să vă gândiți de două ori”. Bărbatul a devenit viral pe TikTok

Motivul pentru care a ajuns la această decizie este reprezentat de faptul că aceasta își dorește să găsească soluții pentru o comunitate mai unită, unde fiecare om să aibă parte de tot ce e mai bun.

Irina Hansen pune accentul pe transparența cu care acționează, pe responsabilitatea făță de oamenii din comunitatea din Las Vegas, pe siguranța oamenilor din oraș, dar și pe o creștere economică de durată.

Primul gând cu care pleacă la drum Irina Hansen este de a găsi cea mai bună soluție pentru persoanele care în prezent nu au parte de un loc în care să trăiască.

Citește și: Românilor le este tot mai greu să-și găsească o locuință în Germania. Ce afectează procesul de închiriere și ce soluții pot găsi

"Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și complenzanţă." este informația care apare în comunicat.

Frumoasa româncă a apărut de curând la una dintre reuniunile organizate de Consiliul de administrație al districtululi școlar al districtului Clark County. Aici Irina a făcut o precizare cu privire la Politica 5138 care va fi anulată. Această politică vizează drepturile și nevoile elevilor cu identități sau expresii de gen diverse.

Citește și: Moștenitoarea imperiului Dedeman este cea mai bogată tânără din România. Cine este și ce studii are

Carol Goodman, actualul primar a făcut un anunț conform căruia nu va mai participa la alegeri, fapt pentru care șansele de câștig ale Irinei pot crește considerabil.

Ce se întâmplă dacă mănânci cartofi încolțiți și ce efecte pot apărea. Ce trebuie să faci dacă ai astfel de tuberculi... Cât costă hârtia igienică a lui Dorian Popa. A făcut furori pe internet cu ea, dar puțini români și-ar permite să o cump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x