Antena Căutare

O soprana din Statele Unite a revenit pe scena dupa doua transplanturi de plamani

Charity Tilleman-Dick a cantat pe cele mai cunoscute scene din Statele Unite si Europa. In 2004, soprana americana a fost diagnosticata cu o boala rara de plamani, hipertensiune pulmonara. A trecut printr-un transplant de plamani, dar si-a recuperat sanatate pentru scurt timp, caci a avut nevoie de inca o interventie chirurgicala.

Timp de cinci ani, Charity a tinut boala sub control cu ajutorul unui tratament medical, dar, in timp, plamanii ei au cedat. Tanara a ajuns in spital, dar nu a crezut ca are nevoie de un transplant de plamani pana ce doctorul ei nu i-a spus ca, fara interventia chirurgicala, urmeaza sa moara.

Primul transplant a durat 13 ore si jumatate. Recuperarea a fost si mai dificla. A stat in coma timp de o luna si a avut nevoie de alte cateva luni pentru a-si revina complet dupa operatie.

A revenit pe scena, insa bucuria nu a durat mult pentru ca plamanii i-au cedat din nou. Medicii i-au spus ca este foarte dificl sa mai gaseasca un donator, dar Charity a avut foarte mult noroc. A trecut si prin al doilea transplant si s-a intors la marea ei dragoste, muzica.

Potrivit CNN, la cateva luni dupa cel de-al doilea transplant, soprana a cantat pentru medicii care au operat-o si pentru alti oameni care au trecut printr-un transplant.

Foto: CNN

Tabloul “Catrina” al lui Tonitza a fost adjudecat pentru 142.000 euro... Vaticanul ar putea limita accesul in Capela Sixtina ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x