Antena Căutare

O tânără a trecut pe la porțile de control din aeroport, dar angajații au oprit-o! Ce au descoperit în capul tinerei

O tânără a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a trecut de porțile de control din aeroport. Angajații au rămas mască atunci când au privit imaginile de la aparatele de scanat.

Galerie
Angajații din aeroport au rămas mască atunci când au privit imaginile de la aparatele de scanat. | sursa foto: Profimedia

Aceasta este neobișnuita întâmplare prin care a trecut o tânără în vârstă de 36 ani, la scurt timp după ce a ajuns la porțile de control din aeroport. Femeia a avut parte de o surpriză de zile mari atunci când a aflat ce s-a văzut în imaginile surprinse de aparatele de scanat. Angajații de la aeroport au crezut inițial că nu văd bine, dar apoi au elucidat imediat misterul.

O tânără a avut parte de surpriza vieții sale atunci când a trecut de porțile de control din aeroport. Ce s-a descoperit în capul ei, la aparatele de scanat

Fang Qiyuan este din Taiwan, are vârsta de 36 de ani și este un fotomodel cu o carieră de succes. Aceasta călătorește destul de des, daar recent a avut parte de o surpriză de proporții atunci când la controlul realizat în aeroport angajații au descoperit ceva neașteptat prin intermediul imaginilor generate de aparatele de scanat.

După ce a trecut prin porțile de scanat, femeii i s-a comunicat faptul că are niște unghii la nivelul feței, dar și un șurub chirurgical de doi centimetri și jumătate, aflat chiar sub una dintre buze.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Și-a făcut un test ADN în glumă, dar a descoperit un adevăr dureros despre tatăl ei biologic. Ce secret a ieșit la iveală

Ulterior, femeia a fost luată la întrebări și așa a ieșit la iveală că este o împătimită a operațiilor estetice, că a făcut 19 intervenții și că a cheltuit peste 250.000 de dolari pe diferite procedure cosmetic, au informat cei de la nypost.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre operațiile estetice pe care le-a făcut se numără și unele la frunte, la pleoape, la nas și la pomeți. După numeroasele intervenții estetice, fotomodelul s-a ales și cu obiecte străine, precum șurubul de doi centimetric și jumătate sau bucăți de unghie.

„Am făcut această descoperire neașteptată, nu mi-a venit să cred că am unghii rămase în cap, la nivelul nasului”, a spus tânăra uluită de ceea ce a ieșit la iveală după controlul de la aeroport.

„Fața mea arată ca un puzzle”, a mai adăugat fotomodelul.

Tânăra are mai bine de un milion de urmăritori pe Instagram și reacțiile nu au întârziat să apară. Mulți au sfătuit-o să meargă de urgență la spital și să ceară sfatul unui medic.

Specialiștii susțin că șuruburile chirurgicale nu reprezintă un pericol pentru pacient, cât timp nu există semne de infecție. Totuși, doar medicii pot decide dacă este cazul ca șurubul să fie îndepărtat sau nu, odată cu unghiile descoperie în capul fetei, la aparatele de scanat din aeroport.

Ce a făcut un veterinar, după ce câinele unui om a murit. Stăpânul animalului a crezut că nu vede bine... O femeie însărcinată și iubitul ei trăiesc într-un pat pus pe o stradă. Trecătorii trec pe lângă ei și se uită bulversaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x