Poți să o asculți fără să plângi? O tânără cu diformități extreme cântă dumnezeiește! Are voce de înger – VIDEO

 

O tânără în vârstă de 29 de ani din Manila, Filipine, care a fost născută cu diformități faciale și cu o singură mână, și-a găsit salvarea prin muzică. Femeia cântă dumnezeiește, vocea ei de înger dându-i acum încredere, după ce toată viața ei a fost batjocorită din cauza felului în care arată.

Jennifer Pulga s-a născut cu nasul, fruntea și buzele diforme și cu un singur braț. Din această cauză, de-a lungul timpului, ea a fost batjocorită de alți copii, care au numit-o „urâtă” și „ciudată” în Manila, Filipine. Străinii obișnuiau să se holbeze la ea și să facă afirmații urâte, care au rănit-o.

Însă, în urmă cu doi ani, Jennifer Pulga s-a îndrăgostit de muzică și a început să cânte în fiecare zi în fața unei oglinzi, înregistrându-se pe un telefon mobil.

În scurt timp, ea a câștigat încredere după ce a realizat că arfe o voce incredibilă și că, în loc să o batjocorească, oamenii au început să o aprecieze.  

„Am fost așa dintotdeauna. Așa sunt eu. M-au numit urâtă înainte. Și acum mai sunt oameni care cred că este în regulă să facă glume legate de aspectul meu fizic. Însă, nu mă mai deranjează atât de tare, deoarece cred că am descoperit că am un talent”, a spus ea.

Genurile muzicale preferate ale lui Jennifer Pulga sunt R&B și balade de dragoste filipineze. În privința iubirii, Jennifer Pulga a spus că nu are o relație și că nu se grăbește să își găsească perechea.

„Aleg cu grijă în cine să am încredere, deoarece am fost batjocorită pentru felul în care arăt. Mulți oameni mă încurajează după ce mă aud cântând. Acum nu îmi mai este teamă ca înmainte, pentru că am găsit prieteni buni care mă încurajează și mă susțin”, a mai spus Jennifer Pulga.

Visul tinerei este acela de a cânta live într-un concert. facebook whatsapp twitter pinterest