Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Oamenii cred despre ea că este asistenta lui. Ce mesaje primește zilnic soția acestui tânăr

Shane Burcaw este un tânăr în vârstă de 28 de ani, un celebru blogger din Statele Unite ale Americii, care suferă de atrofie musculară spinală, o boală care din păcate distruge celulele nervoase din mușchi. 

Shane Burcaw și Hannah Aylward, imagini din ziua nunții

Instagram

Chiar dacă încă de la vârsta de numai 2 ani, Shane este nevoit să stea numai în scaun cu rotile, acest lucru nu l-a împiedicat să își găsească marea dragoste, pe Anna, o tânără care îi este alături de mulți ani și care acum a devenit și soția sa.Shane și Hannah, pentru că acesta este numele tinerei care îl iubește atât de mult, s-au căsătorit luna aceasta, în cadrul unei ceremonii restrânse, în curtea casei lor, un eveniment mult mai mic față de ceea ce plănuiseră inițial, din cauza pandemiei de coronavirus.

Acum cei doi au intrat în atenția presei după ce Hannah a publicat imaginile de la nuntă pe Instagram, iar oamenii au început să-i triimită tot felul de mesaje agresive și răutăcioase: "Este bogat?", "Are și un alt partener pentru sex?", "Este un fel de glumă.".Cei doi soți spun că deși sunt împreună de mai bine de 4 ani, oamenii încă nu înțeleg relația lor.

Hannah a avut și ea un răspuns pentru mesajele pe care le-a primit: "Dacă am avut ceva de învățat în acești doi de când am canalul de Youtube, este că nu ai cum să educi pe cineva. Indiferent de ceea ce faci, unii oameni pur și simplu nu pot mai mult. Este o pierdere de timp să te îngrijorezi în privința lor."

Shane și Hannah vor continua să facă conținut și să povestească despre relația lor tocmai pentru a demonstra că și oamenii care au dizabilități pot avea relații seriose și pot avea parte de dragoste adevărată.

Recomandari