Antena Căutare

Oja semipermanentă: Manichiura la moda în sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018

Manichiura este foarte importanta pentru orice femeie care se respecta. Aspectul mainilor este ca o carte de vizita si este foarte important ca acestea sa aiba un aspect ingrijit. Unghiile ingrijite va dau un plus de incredere in sine, dar si de respect din partea celor din jur.

Manichiura este foarte importanta pentru orice femeie care se respecta. Aspectul mainilor este ca o carte de vizita si este foarte important ca acestea sa aiba un aspect ingrijit. Unghiile ingrijite va dau un plus de incredere in sine, dar si de respect din partea celor din jur.

Oja semipermanenta ramane un aliat si in acest sezon de toamna-iarna 2017. Asa cum stiti deja oja semipermanenta este un hybrid, o combinatie intre oja normala si gelul de unghii. Aceasta contine un strat subtire de gel. Oja semipermanenta trebuie uscata la lampa UV sau la lampa LED si poate fi folosita pentru toate tipurile de unghii.

Cel mai mare avantaj al unghiilor cu oja semipermanenta este faptul ca rezista pana la 2-3 saptamani, in comparatie cu oja obisnuita care dureaza doar cateva zile - in cel mai fericit caz.

Un al avantaj ar fi faptul ca, atunci cand aplicam oja semipermanenta, unghiile sunt pilite doar putin la suprafata, cu un buffer fin. Astfel unghiile naturale nu sunt agresate si acest lucru nu duce la deteriorarea lor.

Mai mult decat atat, oja semipermanenta contine vitamina A si este excelenta pentru doamnele si domnisoarele cu unghii casante sau exfoliate.

Ca dezavantaj ar fi faptul ca dupa mai multe aplicari, mai mult de 10 aplicari, unghiile incep sa se deterioreze si oja nu mai rezita bine pe unghii, atunci este necesar sa luati o pauza ca ele sa se regenereze.

Un alt dezavantaj este faptul ca nu puteti lucra la lungime, asa cu faceti in cazul unghiilor cu gel. Oja semipermanenta se aplica pe unghia naturala si se respecta lungimea pe care o are aceasta.

Cum se aplica pe unghii oja semipermanenta

- se pregateste unghia naturala, se curata si se imping cuticulele cu un instrumet special numit chiureta.

- dupa ce unghiile au fost pregatite, cu ajutorul unei pile se da forma dorita. Apoi cu ajutorul unui buffer se pileste usor luciul unghiei naturale.

- aplicam primerul si lasam sa se usuce la aer vreme de cateva minute.

- apoi venit cu baza, o aplicam intr-un strat subtire si o lasam sa se usuce la lampa UV (sau lampa LED) vreme de 2-3 minute, in functie de puterea neoanelor.

- dupa ce primul strat s-a uscat, aplicam culoarea aleasa. In cazul in care nu este suficient de pigmentata va recomandam sa o aplicati in mai multe straturi.

- la final aplicam stratul de sigilare, finish-ul si il lasam bine sa se usuce.

Manichiura semipermanenta se aplica usor, intr-un timp mult mai scurt decat manichiura cu gel. Daca nu v-am convins inca, va prezentam o serie de modele la moda in toamna-iarna 2017. In acest sezon rece se poarta unghiile in culori sobre, mate, insa au ramas la moda si cele cu accente metalice si tot felul de aplicatii.

Pentru persoanele care adora unghiile scurte si simple, avem vesti bune, au ramas in trend si unghiile nude, dar in special cele albe, bej si roz prafuit, de preferat mate.

Domnişoarelor, doamnelor şi domnilor, ăsta da răsfăţ! Robotul care face masaj a devenit unul dintre cei mai căutaţi mase... Un cuplu a adoptat o fetiță abandonată într-o gară! Surpriza a fost uriașă atunci când au adus-o acasă și au observat ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x