Antena Căutare

Orașul BLESTEMAT! „Vine rândul tuturor, nimeni nu are scăpare”! Uite cu ce TEROARE se confruntă!

Există un oraș în Columbia despre care se spune că este victim unui bluestem ce durează de generații întregi. Locuitorii se confruntă cu ceva tulburător.

Există un oraș în Columbia despre care se spune că este victim unui bluestem ce durează de generații întregi. Locuitorii se confruntă cu ceva tulburător.

Yarumal este locul unde oamenii încep să dezvolte demență înainte de a împlini vârsta de 40 de ani. Mai întâi, boala debutează cu pierderea graduală a memoriei, urmând ca apoi să dea simptome precum halucinații, dezorientare și agresivitate.

Ceea ce este cu adevărat șocant este faptul că mulți dintre locuitori ajung în situația de a nu se mai putea îngriji și au nevoie de ajutorul celor din jur, chiar dacă nu au împlinit vârsta de 50 de ani.

Explicația se pare că este una cât se paote de logică. Cei care au studiat fenomenul spun că locuitorii din Yarumal au avut un strămoș cu o mutație genetică ce generează apariția unei forme severe de demență. Fiind o comunitate mică, mutația genetică s-a transmis ușor. Acum se încearcă un tratament experimental prin care oamenii să fie tratați.

Lumea CREȘTINĂ se CUTREMURĂ, iar Biserica se teme! „Așa s-au întâmplat de FAPT lucrurile”!... Cererea inedită a unei femei de 100 de ani! Şi-a dorit să fie din nou FRUMOASĂ, iar visul i s-a ÎNDEPLINIT! Rezultatul e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x