"Her heart will go on!" Finalul basmului cu Celine Dion și Rene Angelil protagoniști! Funeraliile, ținute în biserica unde s-au căsătorit

 

Funeraliile lui René Angélil, care a murit joi în Las Vegas, vor avea loc la 22 ianuarie în bazilica Notre-Dame din Montréal, unde impresarul s-a căsătorit cu Céline Dion, a anunțat vineri un purtător de cuvânt a familiei, notează Agerpres.

René Angélil și familia sa au dorit ca slujba să aibă loc acolo unde impresarul lui Celion Dion "și-a unit destinul cu cea care avea să fie marea dragoste vieții sale", se arată într-un comunicat.

"Atunci când cineva drag se prăbușește, nu ai timp de plâns. Abia după..." René Angélil și Celine Dion, povestea unei iubiri veșnice

Cuplul s-a căsătorit religios în decembrie 1994 în această bazilică, o replică la scară mai mică a celebrei bazilici San Pietro din Vatican.

Cei doi și-au unit destinele în anul 1994

Din 21 ianuarie, publicul va putea veni să-i aducă un ultim omagiu (...) în capela amenajată în bazilică și unde au fost expuse rămășițele soțului celebrei cântărețe canadiene.

Funeraliile vor avea loc vineri 22 ianuarie, la care sunt așteptate să participe numeroase personalități din lumea spectacolului și a politicii.

O celebrare comemorativă va avea loc și pe 3 februarie la Colosseum, în cadrul complexului Caesars Palace din Las Vegas (Nevada), unde Céline Dion își susține de obicei concertele. Cele două reprezentații de sâmbătă și duminică au fost anulate.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe