Căutare Live

Pericol de accident! Doi tineri chinezi faceau sex in trafic, intr-un taxi

Cine nu e tare de inima, mai bine sa nu citeasca! Un cuplu a lasat la o parte orice farama de morala si a facut sex in trafic

Shanghai. Ora de varf. Pericol de accident in lant! Atentia tuturor soferilor a fost indreptata catre doi chinezi care faceau sex pe bancheta din spate a unui taxi.

Tinerii au fost filmati chiar pe parcursul unei scene de amor patimas, purtand doar lenjerie intima. In schimb, soferul taxiului se pare ca nu a observat ce se intampla pentru ca era concentrat.

Oamenii legii au luat atitudine si i-au avertizat pe cei doi iubiti ca gestul lor este deplasat, cu atat mai mult cu cat nu purtau centura de siguranta, dupa cum scrie Daily Mail.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri