Căutare Live

Persoanele din Tokyo dorm cel mai putin

Cu toate ca New York este cunoscut drept "orasul care nu doarme", totusi campioni la cele mai putine ore de somn sunt oamenii din Tokyo.In New York, se doarme in medie, pe noapte, sase ore si 35 de minute.

Cei mai multi japonezi trebuie sa stea la munca pana tarziu, dupa care ies in oras cu prietenii si abia apoi ajung acasa, dar nu dupa ce parcurg distante destul de mari.

Dimineata devreme si seara, trenurile din Tokyo sunt pline de oameni de afaceri, unii dintre ei reusind chiar sa si traga un pui de somn in drum spre munca sau casa.

"In Shanghai, oamenii se culca mai devreme. Aproape toata lumea se trezeste la aceeasi ora, intre 6:30 si 7:00. In schimb, in Tokyo oamenii se baga in pat abia dupa miezul noptii", a declarat purtatorul de cuvant al Ajinomoto Co., care a realizat studiul.

Studiul a fost realizat in perioada iulie-august 2010 si au participat 900 de persoane cu varsta cuprinsa intre 30 si 50 de ani.

Citeste Intact News

Marea Britanie: O adolescenta doarme si cate 13 zile la rand... VIDEO! SUA: Un copil de doi ani se plimba singur cu transportul public...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri