Antena Căutare

Peste patru milioane de persoane riscă să nu își mai poată procura hrană în Bangladesh. 675 de voluntari au fost trimiși în zonele afectate

Nordul și sudul Bangladeshului au fost lovite de ploi torențiale, peste patru milioane de persoane riscă să nu își mai poată procura hrana și de a se îmbolnăvi. 

Nordul și sudul Bangladeshului au fost lovite de ploi torențiale, peste patru milioane de persoane riscă să nu își mai poată procura hrana și de a se îmbolnăvi.

Federaţia Internaţională a Societăţilor de Cruce Roşie şi Semilună Roşie (IFRC) a anunțat că inundaţiile şi alunecările de teren au afectat drumurile şi infrastructura ţării, lăsând sute de mii de persoane izolate şi fără energie electrică. Din cauza ploi, culturile sunt amenințate cu distrugerea în proporție majoritară a zonelor agricole.

Peste 66.000 de case au fost distruse, iar distrugerea culturilor poate duce la lipsa alimentelor, mamele, copii, femeile însărcinate și persoanele în vârstă fiind expuse riscului. De asemenea, a fost semnalat și un deficit de apă potabilă dar și o creștere a bolilor transmise prin apă.

675 de voluntari au fost mobilizați au fost trimiși în zonele afectate de inundații. Iar, Federaţia Internaţională a Societăţilor de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, a a pus la dispoziţie suma de 461.488 dolari din Fondul de urgenţă pentru asistenţă în caz de dezastru, care va permite Societăţii de Semilună Roşie din Bangladesh să furnizeze produse alimentare, ajutoare şi bani pentru cele mai afectate 10.000 de familii din districtele cele mai lovite orașe.

A vrut să-și ia adio. Cățelul s-a lipit de sicriul stăpânului și a început să plângă: „Uite-l, are o lacrimă în ochi!”... Cel mai scandalos secret al lui Albert Einstein! Fiica lui i-a devenit… nepoată! Fata a ajuns nevoiașă! Câți bani i-a lă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x