Antena Căutare

Poveste EMOȚIONANTĂ! Un câine a mers 50 de kilometri pentru a se întoarce la stăpânii care l-au abandonat

Povestea lui Lady, un labrador bătrân a impresionat milioane de oameni. Ea a rămas fără stăpân în 2012 când persoana care o îngrijea a murit. Căţeluşa a fost adoptată de o altă familie care a renunţat, însă, repede la e ape motiv că se joacă prea agresiv cu ceilalţi câini de talie mica.

Povestea lui Lady, un labrador bătrân a impresionat milioane de oameni. Ea a rămas fără stăpân în 2012 când persoana care o îngrijea a murit.

Căţeluşa a fost adoptată de o altă familie care a renunţat, însă, repede la e ape motiv că se joacă prea agresiv cu ceilalţi câini de talie mica.

Astfel, Lady a ajuns la altă familie. Pentru că se ataşase de primul cămin ea a fugit şi a mers mai bine de cincizeci de kilometri pentru a ajunge la cei care au dat-o. Dureros este că nici măcar acest episode nu i-a impresionat pe stăpânii care au decis că nu e pentru ei.

Detalii și alte imagini, pe observator.tv!

VIDEO: Revoltător şi emoţionant, în acelaşi timp! Un copil a fost salvat de la bătaie de doi câini... Turismul nu cunoaște limite! Nu știi unde să mergi în concediu? Poți să faci ''Turul Războiului'' în Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x