Antena Căutare

Poveste emotionanta in SUA: O familie si-a recuperat cainele cu doar cateva ore inainte sa fie eutanasiat!

O familie si-a recuperat cainele, disparut in timpul uraganului Sandy, cu doar cateva ore inainte ca patrupedul sa fie eutanasiat. Speriat de sunetul ploii si de zgomotul vantului, Buster a fugit. Si dus a fost. Cainele este acum in viata datorita unei vecine a familiei, care i-a vazut poza pe pagina adapostului de animale din localitate.

Dupa doua luni de pribegie, Buster este cel mai fericit caine din lume. A revenit in sanul familiei care l-a crescut de cand era doar un pui. Patrupedul, o corcitura de Rhodesian Ridgeback si Ciobanesc German, s-a facut nevazut in haosul creat de urganul Sandy.

Femeia spune ca, timp de o luna, atat ea, cat si copiii, l-au cautat pe Buster prin tot cartierul distrus de uragan. Au postat anunturi cu poza lui si si-au alertat toti vecinii. Surpriza a venit cand nici nu se mai asteptau.

Dupa doua luni de la disparitia lui Buster, o cunostinta a familiei a aruncat un ochi pe site-ul adapostului local de animale. A vazut o poza a cainelui si s-a ingrozit cand a aflat ca Buster urma sa fie ucis a doua zi dimineata. Era pe lista de adoptii, doar ca nu-l dorise nimeni. Si atat timp cat adapostul era suprapopulat, singura solutie era eutanasierea.

Femeia a lansat imediat un apel pe internet, pentru ca patrupedul sa fie salvat de la moarte. Asta dupa ce i-a alertat pe stapanii lui Buster ca a doua zi, la prima ora, sa fie la usa adapostului. Exact ce s-a si intamplat.

Acum, stapana spune ca a invatat din propriile greseli. Daca va mai trece vreodata printr-un uragan de amploarea lui Sandy, nu il va mai scapa din ochi pe Buster. Pentru ca patrupedul sa nu se mai sperie si sa nu mai fuga.

Asemenea familiei O'Donovan, sute de familii si-au pierdut animalele de companie in timpul uraganului care a lovit Statele Unite in octombrie 2012. In ajutorul lor a fost creata o pagina de Facebook pe care sunt postate periodic, poze cu toate animalele de companie gasite.

Din Virginia pana in Massachussets, sute de mii de oameni au fost evacuati din calea uraganului, anul trecut. O suta de oameni au murit si cateva zeci de mii au ramas fara adapost.

foto: nydailynews.com

Doar 25 de kilograme? Bucurestenii, socati de Valeria Levitin, cea mai slaba femeie din lume!... Observator Special: Cum sa NU tratezi dependenta de jocuri online. Povestea unui chinez "neinspirat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x