Antena Căutare

Caz UNIC în istorie! Şi-a fotografiat ucigaşul în timpul crimei

Iubim viața și asta se vede în încercările noastre disperate de a ne agăţa cât mai mult de ea. Și ce alt mijloc mai bun de a opri timpul există, dacă nu fotografia? Multe momente ale vieții noastre sunt imortalizate cu ajutorul fotografiilor.

Primii pași, primul zâmbet, prima zi de școală, absolvirea liceului/facultății, căsătoria... dar mai puțin despărțirea spirituală de cele lumești.

Se pare, totuși, că există un caz unic în istorie, cu un astfel de moment tragic. Și, poate, momentul nu ar fi avut un impact emoțional atât de puternic, dacă fotografia ar fi fost realizată de cu totul altcineva, decât victima.

Povestea unui politician din Filipine care și-a fotografiat ucigașul, cu câteva secunde înainte de a fi împușcat de către acesta, a făcut înconjurul Lumii. Totul se întâmpla în 2011, de Anul Nou.

Dorind să realizeze o fotografie de familie, Reynaldo Dagsa, un politician din Filipine, își surpinde propria moarte, provocată de un infractor care își dorea răzbunarea. Asasinul, Michael Gonzales a tras un singur glonț în pieptul politicianului, acesta fiindu-i fatal.

Motivul care a stat la baza crimei ar fi fost un furt de mașini, pentru care Gonzales fusese prins și eliberat pe cauțiune, cu doar câteva luni înainte de moartea omului politic.

Se pare că fotografia a reprezentat pionul principal în rezolvarea cazului. După înmormântarea politicianului, soția bărbatului a făcut marea descoperire și a publicat fotografia în ziarul local, ceea ce a dus rapid la identificarea criminalului.



Fotografia este dovada unicului caz din istorie de acest fel, în care victima își fotografiază moartea și în același timp rezolvă misterele propriei asasinări.

Ce se va întâmpla cu AccuWeather, aplicaţia meteo folosită de toată lumea. Meteorologii tună şi fulgeră: ''Suntem în dom... Un bătrân de 80 de ani merge zilnic zeci de kilometri pe jos, doar că să obțină asta! Îți dau lacrimile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x