Antena Căutare

Poziţia în care dormi spune multe despre tine! Un detaliu banal scoate la iveală lucruri surprinzătoare

Ştiai că poziţia în care dormi poate spune multe despre personalitatea ta? Iată ce caracteristici ai în funcţie de acest aspect!

Ştiai că poziţia în care dormi poate spune multe despre personalitatea ta? Iată ce caracteristici ai în funcţie de acest aspect!

Pozitia Nr.1

Oamenii care dorm curbati, exact cum vedeti in imaginea de mai sus, la pozitia numarul 1, sunt in mare parte persoane care par a fi foarte puternice pe dinafara, dar care au o inima foarte moale pe interior. Ele sunt de cele mai multe ori persoane timide in compania oamenilor pe care nu ii stiu, dar odata ce se relaxeaza, vor deveni destul de distractive, potrivit secretele.com.

Pozitia Nr.2

Aceasta pozitie, in care se doarme pe o parte, cu mainile intinse si paralele cu corpul, reflecta o fire vesela, relaxata, sunt de obicei persoane a caror companie ti-o doresti. Persoanele care dorm in aceasta pozitie tind sa aiba mare incredere in oameni si tocmai de aceea sufera in dese randuri.

Pozitia Nr.3

Persoanele care dorm in aceasta pozitie sunt in cea mai mare parte cu o minte deschisa si au un carcater flexibil. De cele mai multe ori aceste persoane sunt catalogate a fi pline de cinism su sunt de asemenea destul de suspicioase.

Acesti oameni se misca foarte greu atunci cand sunt in fata luarii deciziilor, iar odata ce au luat-o, nimic nu le mai poate face sa se schimbe.

Pozitia Nr.4

Cei care dorm in aceasta pozitie sunt incredibil de linistiti, retrasi si destul de rezervati. Nu suporta agitatia si au stabilite anumite standarde, din care nu ies niciodata.

Pozitia Nr.5

Aceasta pozitie este specifica persoanelor prietenoase, dar in acelasi timp sunt persoane cu o mare neliniste sufleteasca. Nu suporta sa fie criticate si se afla in imposibilitatea de a face fata situatiilor extreme. Sunt usor iritabile si sufera in dese randuri de anxietate.

Pozitia Nr.6

Oamenii care dorm in aceasta pozitie sunt considerati drept prietenii ideali, pentru ca stiu intotdeauna sa asculte si ofera ajutor in orice situatie si cand este nevoie.

Sursa: secretele.com

Fugi de ele şi nu te uita în spate! Iată FETELE RELE ale zodiacului! Vezi de cine trebuie să te fereşti... Care sunt zodiile cu NOROC LA BANI în săptămâna următoare! Horoscopul vine cu surprize uriaşe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x