Antena Căutare

Premieră în lumea medicală! O femeie a născut gemeni, la numai o lună după ce a dat viață primului copil

O tânără de 20 de ani din Bangladesh, Arifa Sultana, a născut la sfârșitul lunii februarie un copil prematur. După nicio lună de la prima naștere, femeia a început să simtă durere în stomac și a fost transferată înapoi în spital, unde medicii au descoperit că femeia era încă însărcinată, dar de această dată cu gemeni, băiat și fată.

Premieră în lumea medicală! La doar 26 de zile după ce a născut primul ei copil, o femeie din Bangladesh a născut a doua oară o pereche de gemeni! Femeia a acuzat dureri de stomac, neștiind nicio secundă că în pântecele ei se aflau încă două suflețele

O tânără de 20 de ani din Bangladesh, Arifa Sultana, a născut la sfârșitul lunii februarie un copil prematur. După nicio lună de la prima naștere, femeia a început să simtă durere în stomac și a fost transferată înapoi în spital, unde medicii au descoperit că femeia era încă însărcinată, dar de această dată cu gemeni, băiat și fată.

Cei doi copii s-au dezvoltat in al doilea uter al mamei, motiv pentru care doctorii de la Spitalul Ad-Din, din cartierul Jessore, au decis sa efectueze o operație cezariană de urgență, potrivit BBC. Din fericire, copiii s-au născut sănătoși, la doar 26 de zile după primul lor frate, a cărei naștere a avut loc într-un alt spitaș, Spitalul Colegiului Medical Khulna.

Femeia nu avea nici cea mai mică idee că în pântecele sale mai creșteau încă două suflețele

"La sosirea pacientei, i-am făcut o ecografie și am descoperit că avea gemeni", a povestit doctorița care i-a făcut cezariana femeii. De asemenea, femeia s-a arătat surprinsă de acest caz, asigurând presa că nu a mai întâlnit până acum o asemenea situație.

Nu este foarte clar de ce părinții celor trei copii au ales un spital diferit în moemntul în care femeia a început din nou să observe dureri de stomac. Potrivit medicului, cuplul este "foarte sărac", motiv pentru care femeia nu-și făcuse înainte nicio ecografie care să detecteze sarcina. "Nu avea nici o idee că așteaptă alți doi copii", a adăugat ea.

Copiii au o stare de sănătate bună

Medicii au explicat că această situație în care o femeie are două utere, nu este atât de rară precum ar crede mulți oameni.

Ei adaugă că, în cazul lui Arifa Sultana, este posibil ca "trei ovule să se fi maturizat în timpul ovulației și să fie fertilizate în același timp, ceea ce a dus la formarea a trei embrioni".

Tânăra mămică de 20 de ani și noii săi născuți au fost externați pe 25 martie după ce au petrecut patru zile în spital. Cei trei copii sunt în stare bună de sănătate. Femeia, conform agenției AFP, este mulțumită de faptul că a dat naștere la 3 copii în mai puțin de o lună, deși recunoaște că este îngrijorată de modul în care trebuie să facă față situației din punct de vedere financiar. Familia este foarte săracă, iar soțul femeii câștigă mai puțin de 85 de euro pe lună. "A fost o minune a lui Dumnezeu că toți copiii mei sunt sănătoși. Voi face tot posibilul pentru a-i face fericiți ", a spus el.

Singurul pasager din avion! Un bărbat s-a trezit la bord doar cu cele cinci stewardese! Ce s-a întâmplat... Am fost în „patria ciocolatei” ca să învățăm cum să o alegem pe cea mai bună! Adio, stres și probleme hepatice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x