Antena Căutare

Profeția pentru 2018 care pune omenirea pe jar. „Harta SECRETĂ, care arată că din pământ va ieși ceva nemaivăzut”

Noul an aduce cu el de toate pentru toți, inclusiv noi teorii ale conspirației care să ne amuze și să ne enerveze în același timp.

Dacă ne uităm la trenduri, la tehnologie și la interesele politice globale, e ușor să ne dăm seama ce teorii ale conspirației vor începe să se răspândească. Potriviti playtech.ro, cei de la Ranker au realizat un top cu teoriile conspirației care vor apărea în acest an.

Dacă până acum ai crezut că teoria Pământului plat este nebunească, atunci nu ai auzit de teoria Pământului gol. Ea revine la suprafață constant, o dată la câțiva ani. Ea cuprinde zeci de ipoteze. Cele mai populare spun că în centrul Pământului se află naziști, extratereștri, un soare interior și supraviețuitori de pe Atlantida. În mediul onlne se discută des despre expediții către centrul Pământului, dar niciuna nu a dus la o inițiativă concretă până acum.

„Alo, Alo, aici Radio Bucureşti !”, așa începea prima transmisie radio din România. Sunt 90 de ani de atunci... La nouă ani, un copil a pierdut un portofel într-un teatru. I-a fost returnat 71 de ani mai târziu, iar fotografiile din...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x