Antena Căutare

Profeția pentru 2018 care pune omenirea pe jar. „Harta SECRETĂ, care arată că din pământ va ieși ceva nemaivăzut”

Noul an aduce cu el de toate pentru toți, inclusiv noi teorii ale conspirației care să ne amuze și să ne enerveze în același timp.

Dacă ne uităm la trenduri, la tehnologie și la interesele politice globale, e ușor să ne dăm seama ce teorii ale conspirației vor începe să se răspândească. Potriviti playtech.ro, cei de la Ranker au realizat un top cu teoriile conspirației care vor apărea în acest an.

Dacă până acum ai crezut că teoria Pământului plat este nebunească, atunci nu ai auzit de teoria Pământului gol. Ea revine la suprafață constant, o dată la câțiva ani. Ea cuprinde zeci de ipoteze. Cele mai populare spun că în centrul Pământului se află naziști, extratereștri, un soare interior și supraviețuitori de pe Atlantida. În mediul onlne se discută des despre expediții către centrul Pământului, dar niciuna nu a dus la o inițiativă concretă până acum.

„Alo, Alo, aici Radio Bucureşti !”, așa începea prima transmisie radio din România. Sunt 90 de ani de atunci... La nouă ani, un copil a pierdut un portofel într-un teatru. I-a fost returnat 71 de ani mai târziu, iar fotografiile din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x