Antena Căutare

Profeție cutremurătoare. Pământul este gol în interior!

Ideea conform căreia Pământul este gol nu este una nouă, ci este cunoscută din vechime. După cum veţi vedea, citind acest articol, anticii cunoşteau acest lucru, având diverse profeţii cu privire la civilizaţia urmaşilor atlanţi din interior, care la un moment dat vor reveni la suprafaţă.

Ideea conform căreia Pământul este gol nu este una nouă, ci este cunoscută din vechime. După cum veţi vedea, citind acest articol, anticii cunoşteau acest lucru, având diverse profeţii cu privire la civilizaţia urmaşilor atlanţi din interior, care la un moment dat vor reveni la suprafaţă.

În primăvară anului 1938, cinci savanţi germani membrii ai SS au participat la o expediţie de cercetare în Tibet. Aproape uitat astăzi, acest eveniment a fost extrem de controversat în epoca şi a continuat să îi fascineze decenii la rând pe amatorii de conspiraţii. Cele mai multe controverse şi discuţii nu au fost generate de rezultatele ştiinţifice, ci de contextul expediţiei – ajunul celui de-Al Doilea Război Mondial – şi de scopul acesteia, la întrebarea „ce au căutat naziştii în Tibet?”

În primăvară anului 1938, cinci savanţi germani membrii ai SS au participat la o expediţie de cercetare în Tibet. Aproape uitat astăzi, acest eveniment a fost extrem de controversat Naţionalistul german, Jan Van Helsing (alias Jan Udo Holey), descrie în celebra să carte „Cine conduce Planetă vol. 2″, aspectele secrete ale puterii secrete din interiorul celui de-al Treilea Reich împotriva Iluminaţilor.

Profeţia veche de mii de ani a “dGe-lugs-pă” (Bonetele Galbene), cea mai înalta lojă tibetană – ne spune că “Acoperişul lumii” (Tibet) va fi strămutat în “Ţară muntelui de miazănoapte” – anume Germania. De aceea tibetanii l-au şi primit pe Karl Haushofer (că fondator al Societăţii Thule din timpul celui de-al Treilea Reich) în lojă lor. Tibetul a promis sprijin spiritual şi practic la edificarea “Noului Imperiu al Luminii” de pe pământ, iar în Germania s-au înfiinţat în schimb primele colonii tibetane.

Călugării tibetani ajutau din culise, alături de cavalerii templieri (ordinul marcionitilor şi domnii de piatră neagră) la edificarea celui de-al Treilea Reich şi la înfiinţarea “Societăţii Thule” şi a “Soarelui Negru” (cea mai înalta lojă de atunci). Scopul urmărit de aceste loji era obţinerea autarhiei Germaniei faţă de Iluminaţi. Aici intrau independenţa faţă de capitalul străin, precum şi faţă de ţiţeiul din afară, interzicerea practicării dobânzilor în activitatea bancară, iar că măsură de securitate-forţă germană de muncă, în loc de aur.

Tot călugării tibetani au fost aceia care i-au sfinţit la Wewelsburg, lângă Detmold, pe copiii “Soarelui Negru”, despre care se spune că ar fi fost înapoiaţi în Tibet de către Rudolf Steiner. Aşa cum aflăm din documentele Societăţii Vril, tot prin intermediul călugărilor s-a stabilit contactul cu arianii şi aldebaranii. Dacă ar fi să dăm crezare documentelor respective, aldebaranii sunt o rasă extraterestră din constelaţia Taurului, aflată la o distanţă de 68 ani lumina, care susţin că ar fi colonizat planetă noastră cu rasă ariană.

Vezi continuarea AICI.

Ingredientul care te scapă de durerea de măsele în câteva secunde!... Apocalipsa se apropie? O grupare creștină anunță sfârșitul!...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x